Θα πετύχει το στοίχημα το Music School;

0
Με το music school το μεγάλο κανάλι θα επιχειρησεί να μας αποδείξει οτι τελικά μπορεί να κάνει σόου. Είναι όμως ικανό το μουσικό talent show για λιλιπούτειους τραγουδιστές να καταφέρει να πείσει το ελληνικό κοινο;

Βλέποντας και το ολοκληρωμένο τρέιλερ που ήδη προβάλει το Mega έχω καταλάβει τα εξης . Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα κρίνουν τα παιδία αλλά δεν θα είναι κριτές , θα είναι δάσκαλοι. Δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις αλλά λογικά στα πρώτα επεισόδια θα δούμε ποιά παιδία πέρασαν στο σόου και ποιά όχι.Δεν θα φέρνουν σε δύσκολη θέση τους μικρούς διαγωνιζόμενους αλλά σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχει ένας νικίτης.

Σίγουρα δεν το έχω δει ακόμα και είναι πολύ μικρό το απόσπασμα που μπορώ να κρίνω αλλά ένα σόου που όλα μοιάζουν ιδανικά και ήρεμα με παιδάκια που απλώς τραγουδάνε δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον. Δεν μιλάμε για πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ αλλά για πρόγραμμα του μεγάλου καναλιου.

 Δεν θα με ενδιέφερε να ακούσω παιδάκια που απλά τραγουδάνε σωστά , γιατί αυτά τα παιδια απλά τραγουδάνε σωστά απο το δείγμα που έχω ακούσει μέχρι τώρα αυτό έχω καταλάβει και αυτό θα ισχύει. Όταν στην αμερική εμφανίζεται ένα παιδί φαινόμενο κάθε δυο χρόνια δεν μπορεί στην Ελλάδα σε ένα τάλεντ σόου να βγούν ξαφνικά δώδεκα.

Προφανώς λοιπόν θα υπάρχουν και εντασείς, μικρο-παρεξηγήσεις και μπηχτές και τα πάντα, αλλίως αυτό το πρόγραμμα δεν θα έχει καμια απολύτως επιτυχία. Ο Οκτώβριος είναι κοντά και θα φανεί αν όλα αυτά που λέω είναι μπαρούφες ή όχι...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !