Όλες οι λεπτομέρειες για το Music School! (+ φωτογραφίες από τα σκηνικά)

Λευτέρης Προβιάς
0
Αρχές Οκτωβρίου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας το νέο, πολλά υποσχόμενο, μουσικό talent show του Mega, The Music School! To Tvnea βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί και έκανε βόλτα μέσα στις τάξεις και τη σκηνή του μουσικού σχολείου.

Δεκαέξι παιδιά, ηλικίας από 8 έως 14 ετών, που επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 500 συμμετοχές με οντισιόν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο έρχονται να κάτσουν στα θρανία του Music School για να μάθουν πως να διαχειρίζονται τη φωνή τους και να την εκμεταλλεύονται στο έπακρον! Με δασκάλους το Γιώργο Θεοφάνους, την Ευριδίκη, το Βαγγέλη Γερμανό και τη Demy, πάντα μέσα σε κλίμα χαράς και παιχνιδιού, οι 16 νεαροί-ες τραγουδιστές-στριες κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα πάνω στο αντικείμενο που αγαπούν, τη μουσική!

Τα παιδιά χωρίζονται σε τέσσερις ομάδες, μία για κάθε δάσκαλο, μετά από συνεννόηση της παραγωγής με τους δασκάλους. Μαζί με τις Vocal Coaches Βάσια Ζαχαροπούλου και Αλίκη Αβδελοπούλου αλλά και τον Music Expert Δημήτρη Μπουζάνη προετοιμάζονται για τις παραστάσεις. Εκεί, τα παιδιά ερμηνεύουν το τραγούδι που τους έχει ανατεθεί και έχουν δουλέψει με τους δασκάλους τους, μπροστά σε κοινό αλλά και τους 4 δασκάλους τους, οι οποίοι τους βαθμολογούν. Η βαθμολογία των δασκάλων αφορά το 25% του τελικού αποτελέσματος ενώ το υπόλοιπο  75%  αναλαμβάνει μια δωδεκαμελής κριτική επιτροπή ειδικών, που ανά δύο επεισόδια αλλάζει! Στο τέλος κάθε παράστασης ανακοινώνονται οι τρεις καλύτεροι της τάξης αλλά και ο μεγάλος νικητής της παράστασης που τραγουδά ντουέτο με τον δάσκαλό του!

Στους δέκτες μας θα δούμε 4 επεισόδια με τις οντισιόν, μόνο των παιδιών που προκρίθηκαν στην τελική 16άδα, 6 θεματικά επεισόδια, 1 επεισόδιο-gala, 4 ημιτελικούς και το μεγάλο τελικό που θα αναδείξει το νικητή του Music School! Το έπαθλο του νικητή είναι μία υποτροφία στο Ωδείο Αθηνών για να συνεχίσει τις μουσικές σπουδές του. Η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να καταφέρει να κλείσει υποτροφίες και για άλλους συμμετέχοντες, πέρα από το νικητή.

Τα γυρίσματα πλέον βρίσκονται στο στάδιο των ημιτελικών. Το show θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και σε κάθε επεισόδιο θα δείχνει δύο από τις τετράδες των μαθητών. Την παρουσίαση της εκπομπής έχει αναλάβει η Ντορέτα Παπαδημητρίου, ενώ τη σκηνοθεσία ο Πάνος Γεωργίου.

Στα πλάνα που είδαμε, διακρίναμε φωνές ανατριχιαστικές, συγκινητικές και εντυπωσιακές! Όλα τα παιδιά έχουν μπει στο κλίμα της ευγενούς άμιλλας και βρίσκονται στο show για να κάνουν αυτό που αγαπούν και να περνάνε καλά. Ο βαθύτερος σκοπός της εκπομπής, όπως τόνισαν οι δάσκαλοι, είναι καθαρά παιδαγωγικός. Με προτεραιότητα την σωστή αντιμετώπιση των παιδιών και των σχολικών τους υποχρεώσεων, το Mega έχει δημιουργήσει ένα show που πρόκειται τη φετινή σεζόν να κλέψει τις εντυπώσεις και να ενθουσιάσει!

Δείτε φωτογραφίες από τα σκηνικά:







Λευτέρης Προβιάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !