Σπύρος Χαριτάτος : γιατί απείχε τρία χρόνια απο την τηλεόραση;

0
Kαλεσμένος στην εκπομπή «Ηappy Day» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Σπύρος Χαριτάτος και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή του στην τηλεόραση αλλά και για τους λόγους που τόσο χρόνια έμεινε εκτός.

«Καταρχήν επέστρεψα επειδή βρήκα πολλή αγάπη για την τηλεόραση από τους ανθρώπους του Alpha. Ήμουν ήδη σχεδόν δύο χρόνια στο ραδιόφωνο του Alpha και επέστρεψα επειδή είδα ένα ξαφνικό εγχείρημα, που είπα να το κάνουμε με κέφι επειδή ήταν περίοδος εκλογών. Οι κουβέντες με τους υπευθύνους ήταν για μια εκπομπή που θα διαρκούσε ένα με δύο μήνες. Είδαμε ανταπόκριση από τους τηλεθεατές και έτσι συνεχίζουμε», είπε για την «Πρωινή Ενημέρωση» στον Αlpha.


O Σπύρος Χαριτάτος δεν δίστασε να αποκαλύψει τους λόγους για τους οποίους απουσίαζε αυτά τα χρόνια από την τηλεόραση και είπε: «Ήταν τρία χρόνια απουσίας. Όταν δίνεσαι σε κάτι με πάθος και φτάνεις σε ένα σημείο που νιώθεις πως δεν έχεις κάτι άλλο να δώσεις, αλλά έχεις μέσα σου ακόμα ιδέες, σκέψεις και πράγματα να μοιραστείς, είναι καλό να τηρείς μια στάση αναμονής. Να παρατηρείς, να εντοπίσεις και τα λάθη σου, να μετράς τα σωστά σου, να κάνεις το μικρό σου ταμείο. Αυτά τα τρία χρόνια μου έφτασαν».

Τέλος εξήγησε πως έμεινε μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό από επιλογή, αφού όπως επισήμανε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αρκετές προτάσεις: «Δόξα τω Θεώ υπήρχαν προτάσεις.  Όταν τελειώσαμε το «10 με 1 μαζί» στον ΑΝΤ1 η λογική ήταν να υπάρξει μια διετία αποχής γιατί είχα μια αναγνωρισιμότητα που δεν μου έκανε απαραίτητα καλό. Κατάλαβα ότι ίσως είναι καλό να πέφτει η σκόνη. Όταν ξεκίνησα να έχω προτάσεις, από τις 5 που είχα, οι 4 ήταν να κάνω κάτι παρόμοιο. Αυτή την εικόνα είχαν. Ευχαριστούσα και έλεγα πως δεν μπορούσα να το υποστηρίξω». 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !