Τατιάνα Στεφανίδου: «Έχασα τον ύπνο μου φέτος στις διακοπές μου»

Unknown
0

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το νέο τηλεοπτικό της βήμα, την εκπομπή «Μία» που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 22 Σεπτεμβρίου στη μεσημεριανή ζώνη του Star channel και το γεγονός πως πιαθα βρίσκεται απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στο ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

 Η πρώτη αντίδρασή της όταν της πρότειναν από το Star να μετακινηθεί στη μεσημεριανή ζώνη: «Ένιωσα έκπληξη, αγχώθηκα, γιατί δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι μπορεί φέτος να έκανα κάτι διαφορετικό… Λίγο αργότερα άρχισα να επεξεργάζομαι την ιδέα θέλοντας να διαπιστώσω αν θα μπορούσα στα 44 μου χρόνια να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα».

 Η συμβουλή του συζύγου της: «Μην διστάζεις! Δουλεύεις σκληρά, είσαι καλή σε αυτό που κάνεις και θα τα καταφέρεις». Ήταν εκείνος που την έπεισε να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στη μεσημεριανή ζώνη; «Όχι… Όποιος κι αν μου έλεγε κάντο, ακόμη κι αν ήταν ο σύζυγός μου, δεν επρόκειτο να το τολμούσα αν δεν είχα σιγουρευτεί μέσα μου ότι αυτό που θα παρουσιάσω έχει πιθανότητες αξιοπρεπούς παρουσίας και ότι θα έχω τη στήριξη του σταθμού».

Πόσο καιρό της πήρε μέχρι να αποδεχτεί την πρόταση του σταθμού; «Όλη η διαδικασία, από το αρχικό τηλεφώνημα μέχρι να επεξεργαστώ την ιδέα, να φανταστώ τον εαυτό μου μέσα σε αυτή, να το συζητήσω με τους υπεύθυνους του σταθμού και, τελικά, να αποφασίσω να το κάνω, πήρε περίπου ένα μήνα. Έχασα τον ύπνο μου στις διακοπές μου και έκανα περισσότερο από ένα μήνα να κοιμηθώ κανονικά,. Όλο τον Αύγουστο, αντί να ξεκουράζομαι, σκεφτόμουν τι διαφορετικό θα μπορούσα να παρουσιάσω που να έχει τη δική μου ταυτότητα. Και όταν κατέληξα στο κόνσεπτ, αναρωτιόμουν ποια θα ήταν τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να υλοποιήσουν αυτή την ιδέα. Κατάφερα να κάνω έναν ήρεμο ύπνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου», εξομολογείται η παρουσιάστρια, ενώ, σε ερώτηση για το τι την συμβούλευσε ο Νίκος Ευαγγελάτος, απαντά πως της είπε «μην διστάζεις! Δουλεύεις σκληρά, είσαι καλή σε αυτό που κάνεις και θα τα καταφέρεις».

Όταν πρωτοάκουσε την πρόταση του Starαγχώθηκε. Φοβάται που θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ελένη Μενεγάκη; «Δεν ξεκινάω ποτέ από τι θα κάνει ο απέναντι. Ύστερα από τόσα χρόνια στον χώρο, δεν βλέπω πια αντιπάλους. Κατανοώ απόλυτα ότι όλη αυτή η “κόντρα” ανάμεσα σε εμένα και την Ελένη Μενεγάκη “πουλάει”. Ωστόσο, η θητεία μου στην απογευματινή ζώνη μου έχει δείξει ότι δεν υπάρχει μόνο ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Υπάρχουν πολλά πράγματα και το κοινό διασπείρεται. Μπορεί να κάνεις μία καταπληκτική εκπομπή και να έχεις απέναντί σου το “Παρά Πέντε”, που εξακολουθεί να κάνει 45άρια στην 20η επανάληψή του», λέει η παρουσιάστρια του Star και συνεχίζει: «αυτό που φοβήθηκα ήταν μήπως δεν είχα την έμπνευση να δημιουργήσω κάτι καινούργιο. Περισσότερο αυτό με απασχόλησε, παρά το αν θα ήταν απέναντί μου ο οποιοσδήποτε. Πάντα θα υπάρχει ανταγωνισμός στην τηλεόραση και θεωρώ ότι υπάρχουν ζώνες πολύ πιο δύσκολες από την μεσημεριανή». Σε ποια άλλη περίοδο της τηλεοπτικής της καριέρας έχασε τον ύπνο της; «Όταν πριν από οκτώ χρόνια άφησα το gossiplifestyleκαι αποφάσισα να κάνω το Αξίζει να το δεις στον ΑΝΤ1, είχα χάσει και πάλι τον ύπνο μου. Ήταν μεγάλο στοίχημα για μένα να αναλάβω μια κοινωνική εκπομπή και αγχώθηκα πολύ μέχρι να βρω τι είναι αυτό που θα παρουσιάσω».

people Greece 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !