Βροχή από πρεμιέρες....!

0
Θέλω να τα γράψω όλα, θέλω να τα βγάλω από μέσα μου, αφού με ξέρεις, ό,τι έχω το μοιράζομαι με χάρη, κέφι και ρεπορτάζ, όχι αστεία.

Έλα να σε πάω λίγο θάλασσα στον ΣΚΑΪ. Η Μαρία Ηλιάκη και ο Μάκης Πουνέντης έχουν ανασκουμπωθεί, σήκωσαν μανίκια και έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Ετοιμάζουν να δουν κόσμο και να επιλέξουν ποιος ή ποια θα τους πλαισιώσει. Η θέση που μένει κενή είναι μια, γι' αυτό όσοι πιστοί και άπιστοι προσέλθετε και ο καλύτερος θα πιάσει το δεκατριάρι. Σώθηκε! Να μείνω όμως στον ΣΚΑΪ και στην πρόταση που άκουσον-άκουσον ξανά έκανε στο Νίκο Ευαγγελάτο (ρε που πάμε) να αναλάβει λέει το απογευματινό δελτίο-εκπομπή –ενημέρωση από τις 6 έως τις 8. Ε, οκ, ρε παιδιά είπαμε αλλά αυτό παραπάει. Τον είχατε, τον κόψατε δίνοντας του, τα πανάκριβα παπούτσια του στο χέρι και πάλι ξανά μανά τα ίδια. Ότι τι; Τέλος πάντων κάντε ότι θέλετε, ωχού δεν μπορώ.  Επίσης η ναυαρχίδα τους - Σία Κοσιώνη από ότι μαθαίνω δε θέλει και πολλά πολλά, μάλλον πολλούς στο ακουστικό της. Έχει αρχίσει λοιπόν να βγάζει νύχια και να ζητάει τον πλήρη έλεγχο να τον έχει η ίδια και μόνο. Πως το λέγανε μωρέ αυτό το ωραίο: Αρχηγού παρόντος, κλπ κλπ , ε ένα τέτοιο θέλει το κορίτσι.  Από την άλλη ανανεωμένη και με το εισιτήριο στη τσέπη από την περσινή σεζόν (έκανε υψηλά νούμερα), έρχεται σε λίγες μέρες και η ήρεμη δύναμη του σταθμού Εύα Αντωνοπούλου, στα δελτία του Σαββατοκύριακου. Αυτά από Π. Φάληρο.  Over και καλά ξεμπερδέματα.

Πάμε τώρα και στην Πέτσα Βακαλοπούλου και στις πολυπόθητες πρεμιέρες των εκπομπών του καναλιού. Κάτσε, διάβασε, σημείωσε και μάθε πρώτος – η. Στις 20 Σεπτεμβρίου λοιπόν (κανονίστε ε, γιορτάζω τότες μη με τρέχετε),  ξεκινάμε με… Πρωινή Ενημέρωση ALPHA με τον Σπύρο Χαριτάτο, αλλά και… και…  στις 10 έρχεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου  με πολλούς άσσους στο μανίκι της (ήδη σας έχω πει πολλά και έχω κι άλλα).  Την ίδια μέρα πρεμιέρα θα κάνει και η Ανίτα Πάνια που γίνεται ANNITAGR με πάνελ δημοσιογράφων. Η εκπομπή θα ασχολείται με ότι συμβαίνει εκείνη την ώρα σε όλη την χώρα (π.χ έκλεψαν την καμπάνα από την εκκλησιά στην κάτω  ραχούλα), αλλά προς Θεού, το lifestyle είναι κομμένο και μπλα μπλα μπλα τα έχετε ξανά ακούσει και κάτι πήρε το αυτί μου ότι ένας εκ των συντελεστών θα είναι και ο δημοσιογράφος Τάσος  Θεοδωρόπουλος (γνωστός και επιτυχημένος χρόνια στον έντυπο τύπο).

Έχω και νέα από την βασίλισσα. Πρώτη Σεπτέμβρη, μεσημεράκι  και η Ελένη έκανε ποδαρικό με την πρώτη σύσκεψη της σεζόν. Θέλοντας  να δει που θα οδηγηθούν και φέτος και ποιοι περνάνε στην επόμενη φάση. Αν τα άστρα της τα λένε καλά 29 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα κι αυτή με τη σειρά της ( ότι πει ο χάρτης παιδιά).  Είδες μιλάω με μέρες-ώρες-δευτερόλεπτα, με ντοκουμέντα όχι αστεία, γιατί εμείς κάνουμε ρεπορτάζ  βεβαίως - βεβαίως.  Ας συμμαζευτώ γιατί την ίδια μέρα θα ξεκινήσουν και οι τέσσερις ευσεβείς Λιανός-Καμηλά-Μαγγίρα- Καινούργιου, που συνεχίζουν να δηλώνουν πως «Όλα παίζουν» (τι να πω η Παναγία μαζί σας) αλλά και ο Χρήστος Φερεντίνος με τα γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Συνεχίζω ακάθεκτος το βλέπεις, με το πρώτο Αλ Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου.  Μέχρι ώρας αυτό που έχουν αποφασίσει οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι να ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου. Θέλουν να μπουν δυναμικά στον ανταγωνισμό.

mediasoup.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !