Δελτία Τύπου για.... κλάματα!

0
Ο Σεπτέμβρης είναι ο πιο ενδιαφέρον μήνας για τα τηλεοπτικά γεγονότα, είναι ο μήνας που ένα ένα τα προγράμματα παίρνουν τον δρόμο τους , κλείνουν οι εκπομπές , τα γυρίσματα των σειρών αρχίζουν. Και μιας και φέτος η τηλεόραση αποφάσισε να μας κάνει τη χάρη και να χει πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα αυτός ο Σεπτέμβρης έχει πολύ ενδιαφέρον άρα και πολύ υλικό για σχόλια!
Σε ένα πράγμα θέλω να σταθώ εγω... ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ;;;; φέτος είδαν τα μάτια μας τα πιο "αστεία" , χαρουμενιάρικα και ζουζουνιάρικα δελτία τύπου. Star και Aplha δίνουν μάχη για το πρώτο βράβειο του πιο άκυρου δελτιού τύπου. 
Μέχρι σήμερα ξέραμε οτι ένα δελτιο τύπου είχε ως σκοπό του απλά να μας ενημερώσει για κάποιο γεγονός , με απλά λόγια χωρίς πολλά πολλά , απλά για να μάθουμε το γεγονος!
Φέτος όμως  είπαν τα γραφεία τύπου έτσι λιγάκι να μας αλλάξουν την διάθεση και όχι απλά να μας ενημερώσουν αλλά να μας κάνουν και να γελάσουμε λιγάκι.
 Να ορίστε αμα σας λέω ψέματα απόσπασμα απο το δελτίο τύπου για το "Μια" της Τατιάνας : " Και με μία παρουσιάστρια πιο σταθερή κι από τα ταγιεράκια στη ντουλάπα της Μέρκελ: Την Τατιάνα Στεφανίδου –μη λέμε τα αυτονόητα!" . Γιατί; Για ποιον λόγο; Ποιος ο σκοπός αυτού του σχόλιου; Ποιος πείτε μου ποιος σκέφτηκε να γράψει για τα ταγιεράκια της Μέρκελ.
Κι άντε εδω είμαι παράξενος και το δέχομαι πάμε παρακάτω, ο Alpha καλωσορίζει τον Αντώνη Λουδάρο ο οποίος σύμφωνα πάντα με το δελτίο τύπου "Παίζει με οικειότητα, χορεύει με γοητεία, τραγουδά με στιλ." " Άραγε κάνει μόνο αυτά;"άραγε; τι άλλο να κάνει; πετάει σαν πεταλούδα; κολυμπάει σαν δελφίνι; γιατί να μην τα ξέρουμε κι αυτα. Α! παιδιά , ή μας τα λέτε όλα ή μην λέτε τίποτα.
Στον alpha παλι έχουμε "επιστροφή στο χωριό" με τους δημιουργούς να "γύριζαν κάμπους και ραχούλες κι έπιαναν κουβέντα με τους παππούδες και τους εγγονούς, στις πλατείες των χωριών όλης της Ελλάδας, για εννέα χρόνια." . Πιο επιστροφή στο χωρίο δεν υπάρχει , βουκολισμός κι άγιος ο Θεος!
Το κεντρικό δελτίο του  Star με την Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει και μάλιστα Το Δελτίο Τύπου του καναλιού αναφέρει: Σε ένα δελτίο ειδήσεων, με εκπλήξεις και νέα γραφιστική προσέγγιση, οι δυο καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, θα παρουσιάζουν και θα αναλύουν όλες τις εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, καθημερινά στις 19:45. Σε ενα δελτίο με εκπλήξεις και νέα γραφιστική προσέγγιση. Δηλαδη; τι εκπλήξεις θα χει τούτο το δελτίο που δεν έχουν τα άλλα; θα μοιράζει δώρα; θα χει καλεσμένους ; τι; και γιατί να με ενδιαφέρει αν θα έχει νεα γραφιστική προσέγγιση; μα προσέγγιση; 
Και για το τέλος σας άφησα το καλύτερο το πιο αξεπέραστο δελτίο τύπου με τις πιο αυθόρμητες ( πιο αυθόρμητες κι απο τις λέξεις που γράφω) πόζες των παρουσιαστών! Ο λόγος ; η νέα εκπομπή του alpha "όλα παίζουν" με τον τρίτεκνο επιστήμονα Γιώργο Λιανό, την show woman Μπέτυ Μαγγίρα με κίνηση αιλουροειδούς, την ερωτευμένη Κατερίνα Καινούριου και την ψηλή και ταυτόχρονα θεωρητική (δεν έχω ιδέα) Αλέκα Καμηλά. Κι ολα αυτά πάντα σύμφωνα με το δελτίο , μην λέτε οτι τα λέω εγω.
Τώρα που τα είδατε μαζεμένα πως σας φάνηκαν; μήπως λέω μήπως είναι λιγάκι υπερβολικά ολα αυτα; μήπως απλά να μας ενημέρωναν ; λέω εγω τώρα....

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !