Ηλιάκη και Πουνέντης κάνουν δοκιμαστικά

0

Μετά τη συνεργασία τους στο ραδιόφωνο, την καινούργια σεζόν η Μαρία Ηλιάκη με τον Μάκη Πουνέντη θα συνεργαστούν και τηλεοπτικά, ενώνοντας τις δυνάμεις τους μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, στο κανάλι του Φαλήρου κάνουν δοκιμαστικά για να επιλέξουν τους συνεργάτες τους on air με σκοπό η εκπομπή τους με τίτλο «Αυτά είναι» να βγάζει μια παρεΐστικη ατμόσφαιρα στους τηλεθεατές.

Έτσι τα στελέχη του σταθμού θα κρίνουν ποια πρόσωπα «δένουν» περισσότερο με τους βασικούς παρουσιαστές για να μπορέσουν να κάνουν παιχνίδι, ή μάλλον πολλά παιχνίδια, όπως σκοπεύουν να κάνουν στην εκπομπή.

Έως τώρα πολλοί έχουν περάσει από τα δοκιμαστικά, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν έχουν προϋπηρεσία μπροστά από τις κάμερες, καθώς τα στελέχη του ΣΚΑΪ θέλουν να δώσουν την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να βγουν μπροστά.

Τα δοκιμαστικά θα συνεχίσουν και την επόμενη βδομάδα και στη συνέχεια θα αποφασιστεί ποιοι από αυτούς θα πάρουν μία θέση στην παρέα της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη για να μας κρατάνε καθημερινά παρέα από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου που πρόκειται η εκπομπή «Αυτά είναι» να κάνει πρεμιέρα.
 
 
newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !