Πρεμιέρα με πρωτιά για την Ελένη...(καθαρά νούμερα)

3
Με πρωτιά ξεκίνησε η Ελένη Μενεγακη .... Η Ελένη χθες πήρε άνετα την πρωτιά με 22,7 στο σύνολο του κοινού και 32,3 στο εμπορικό κοινό με την Τατιάνα Στεναδιου να είναι στο 10,3 στο σύνολο και μόλις 8,1 στο εμπορικό κοινό, αποδεικνύοντας ότι η εκπομπή θέλει ακόμα πολλά...Πάντως η Τατιάνα αν θέλει να χτυπήσει πρωτιά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ειναι να αλλάξει το πάνελ...Τόσα άτομα εχει το κανάλι, δες(Σουλιώτη, Σιγουρο).

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Ελένη τελικά είναι μόνο..."μία"! Το κακό ωστόσο είναι, οτι για πρώτη φορά που η Τατιάνα παίζει απέναντι απο μεγάλο τηλεοπτικό όνομα, παθαίνει απίστευτη συντριβή, (στα νεανικά με πάνω απο 22 μονάδες διαφορά!!!) την οποία προσπαθούν πολλά site είτε να αγνοήσουν παντελώς, είτε ακόμα και να υποβαθμίσουν, όταν γράφουν οτι η Ελένη ήταν πρώτη αλλά με... πεσμένα νούμερα!!!! Ευτυχώς που εσείς εδώ στο tvnea, γράφετε τα πράγματα με το όνομά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ!!! ;) Με το που θα επιστρέψει η Μενεγάκη η Τατιάνα θα βλέπει τα νούμερα να είναι μονοψήφια από την ΠΡΩΤΗ μέρα!! Έτσι ακριβώς έγινε! ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ, και μάλιστα 100%! Όπως και να το κάνουμε η Τατιάνα έχει ένα τηλεοπτικό παρελθόν που ο κόσμος δεν θέλει και δεν μπορεί να το ξεχάσει! Λυπηρό όμως το γεγονός ότι αρκετά site συνεχίσουν να "αποθεώνουν" την Τατιάνα (με ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ, ναι ναι ναι με ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ !!!) και να μικραίνουν την Μενεγάκη. Αλλα έτσι είναι όταν ....... αλλα για άλλη μια φορα ο κόσμος δείχνει ότι είναι πανέξυπνος. ΥΓ: Μήπως το Star πρέπει να προσέξει λίγο το κανάλι E; Το Star βλέπει κάθε χρόνο και ένα "κάθε πέρυσι και καλύτερο" και την ίδια στιγμή το E να ανεβαίνει κάθε χρόνο. Τυχαίο? Δε νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κακως υποβαθμιζουν τη Μενεγακη καποια site(ευτυχως οχι το δικο σας που βλεπει αντικειμενικα το ολο θεμα) λοιπον η Ελενη εκανε πολυ μεγαλυτερα νουμερα και απο την περσινη της πρεμιερα στην οποια ειχε να αντιμετωπισει σιγουρα μια μικροτερη δυναμη οπως η Μελετη αρα η χθεσινη της νικη ειναι πολυ μεγαλη γιατι η Τατιανα ειναι η Τατιανα ειτε την συμπαθουμε ειτε οχι,επισης ειναι αστειο να γραφουν οτι το 32% της Μενεγακη ειναι λιγο οταν μολις πριν μια εβδομαδα αποθεωναν τα 18αρια της Τατιανας η οποια επαιζε και μονη της.Οσον αφορα τις εκπομπες τωρα θεωρω οτι Ελενη ειναι μονο μια δεν γινετε να βαζεις την Τατιανα να αντιγραφει οχι το κονσεπτ αλλα την ιδια την Ελενη,ειναι αστειο πως να το κανουμε και ειναι λογικο ο κοσμος να προτημισει το original και την απομιμηση,τελος εχω να προσθεσω οτι η αποτυχια της χθεσινης μερες για την Τατιανα ειναι ακομα μεγαλυτερη αν αναλογιστει κανεις οτι εβγαλε ενα τοσο τρανταχτο θεμα με στοχο μονο τα νουμερα εν οψει πρεμιερας Ελενης απο την αλλη θεωρω οτι τετοιου ειδους θεματα δεν ταιριαζουν εκεινη την ωρα αλλο κοινο στο 1-4 αλλο στο 5-7 που επαιζε η Στεφανιδου.Ευχαριστω για τον χρονο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !