Η Στεφανίδου καλεί Γιάννη Βαρδή!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Η Τατιάνα Στεφανίδου από 22 Σεπτεμβρίου επιστρέφει δυναμικά στη μεσημεριανή ζώνη... μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τη ζώνη αυτή. Και η ζώνη αυτή είναι άκρως απαιτητική, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι απέναντι θα έχει τη "βασίλισσα" Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι, όπως φαίνεται, η Τατιάνα θέλει να κάνει αισθητή της παρουσία της στη ζώνη και να "κλέψει" αρκετούς τηλεθεατές από την Ελένη. Και πως θα το κάνει αυτό; Έχοντας τους καλύτερους καλεσμένους, αυτούς που "πουλάνε" περισσότερο.... τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια το έχει βάλει σκοπό... να έχει στην εκπομπή της τον Γιάννη Βαρδή, γιο του Αντώνη Βαρδή που πρόσφατα έχασε τη μάχη με τον θάνατο. Η Τατιάνα ξέρει καλά ότι αυτό το θέμα ενδιαφέρει πολύ κόσμο και όλοι θέλουν να ακούσουν τις εμπειρίες του Γιάννη Βαρδή.

Αν θα τα καταφέρει ή όχι... αυτό θα φανεί όταν θα ξεκινήσει η εκπομπή, αλλά ευχόμαστε όλοι να μην επιστρέψει η τηλεόραση και η μεσημεριανή ζώνη στις εποχές που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε (όπως και η Τατιάνα).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !