Ο Στάθης Πουρουτίδης σχολιάζει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου!

0
Όταν η Κωνσταντίνα συνάντησε την Κατερίνα, τότε  τα πράγματα άρχισαν να σκουραίνουν, μάλλον

να ξανθαίνουν. Οι δυο κυρίες που ναι, δεν συμπαθήθηκαν ποτέ κι ας συνεργάστηκαν, φέτος σήκωσαν τα μανίκια και το έριξαν στη μάχη για την πρωτιά. Δυο γυναίκες με κοινό στόχο να κατακτήσουν την κορυφή και να κλείσει αυτή η σεζόν, στέφοντας την κορυφαία,  με τις νικητήριες δάφνες.

Η πρεμιέρα τους έγινε, ανήμερα της γιορτής μου , (δεν με άφησαν να αγιάσω, αλλά να ξεπαγιάσω). Η Κωνσταντίνα ξυπόλυτη, με χαρά και κέφι μας καλημέρισε αλωνίζοντας ένα από τα πιο ωραία σκηνικά που είδαμε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Ένα σπίτι γεμάτο από φως, πανάκριβα έπιπλα, ματάκια και εικόνες αγίων. Από την άλλη η Κατερίνα μετά του συζύγου και τέκνων άνοιξαν το δικό της σπίτι που εντάξει αν το συγκρίνεις είναι η μέρα με τη νύχτα, μάλλον η σπιταρόνα με την γκαρσονιέρα (αυτό βέβαια δεν λέει τίποτα).

Ας ανοίξω και άλλη παρένθεση ( ναι και στο σκηνικό της Κατερίνας έχει γνωστά έπιπλα που έχω χρησιμοποιήσει καθήμενος σε άλλο τηλεοπτικό πλατό, αυτή η κόκκινη καρέκλα, αχ αυτή η καρέκλα. Τι γίνεται τα μοίρασαν όλα;) τώρα κλείνω την παρένθεση και μαζεύω το δηλητήριο… Και συνεχίζω ακάθεκτος.  Μου άρεσε, το δέσιμο που έχει η ομάδα της Κατερίνας στον αέρα και λέω της Κατερίνας, γιατί ο Κρατερός μένει πίσω και δίνει χώρο στην γυναίκα του να ηγηθεί, μας το έδειξε από το πρώτο λεπτό ποια κάνει κουμάντο σ' αυτό το σπίτι, το τηλεοπτικό. Η Όλγα που είναι γνώριμη μου από τα παλιά και αγαπημένη φίλη, με έκανε να χαρώ. Ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν αμήχανος και σχεδόν φοβισμένος με όσα συνέβαιναν γύρω του.( Έχει πάθει Ουγγαρεζό- πάθεια; Θεωρεί; Του είπαν; Ότι φέτος θα κάνεις αυτόν τον ρόλο και είπε ουαου, ναι, το έχω. )

Ok ο Κρατερός είναι αγαπημένος και ικανός (ο  στυλίστας τον μισεί πάντως, πράσινα κόκκινα, κίτρινα, μπλε όλα τα φόρεσε). Η Κατερίνα έχει την αμεσότητα και το μπουρου μπουρου αλλά λίγο η πρεμιέρα, λίγο το άγχος, λίγο τα λόγια του παπά, μας ξεκούφανε με τα τσιρίγματα χαράς της, επανήλθε μετά από όσα πέρασε στα επαγγελματικά της και είπε να βγει να το τσιρίξει, να το πει. Μια χαρά το πήγε όμως. Επαγγελματίας.

Η Κωνσταντίνα από την άλλη, δεν είχε δεμένη ομάδα, δεν υπήρχε η ατάκα, αλλά παύσεις, παύσεις. Αν και δε είμαι υπέρ των μοντέλων που υιοθέτησε ο Alpha να έχει σε κάθε πάνελ των εκπομπών ( με εκνευρίζει), ο Νίκος Αναδιώτης είναι καλός, σε αντίθεση με τον Αντώνη Λουδάρο που στο πρώτο Σαββατοκύριακο της σεζόν ήταν θαμπός, με το βλέμμα του άγνωστου, που τον τρομάζει. Φυσικά είναι νωρίς ακόμη και θέλει χρόνο και δουλειά για να δέσουν.

Καλά, δεν συζητώ για τον μελλοντολόγο που έτρεξαν να βρουν οι Καραβάτου- Κατσούλης, ήθελαν να αναλύσει τον τάφο της Αμφίπολης να προβλέψει σε ποιον ανήκει (ακόμη γελάω) , , άσε που εδώ παλεύουν οι ειδικοί και δεν βρίσκουν άκρη. Και επειδή η τηλεοπτική ψήφος είναι φανερή για εμένα, έχω να δηλώσω το αποτέλεσμα της πρώτης τηλεμαχίας.  Το  Σάββατο ψήφισα Καραβάτου, την Κυριακή μάλλον, Κωνσταντίνα.

Το θέμα είναι τώρα πιο από τα δυο σπίτια που άνοιξε τις πόρτες του, θα καταφέρει να κρατήσει μέσα του τηλεθεατές. Για να δούμε τι άλλο θα δούμε Παναγία μου, για να έχουμε και ολοκληρωμένη άποψη βεβαίως - βεβαίως. Γυναικεία υπόθεση τα Σαββατοκύριακα, καταλαβαίνεις…

mediasoup.g

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !