Συνεχίζει να μην το έχει!

0
Τον έκρινα αρνητικά από την πρώτη μέρα,όμως πλέον πέρασαν δύο εβδομάδες και ακόμα ο Κώστας Φραγκολιάς δεν έχει βρει το ρόλο του στο ¨Happy Day¨.Βασικά είναι ένας απλός παρατηρητής των γεγονότων και θυμάται να μιλήσει πολύ σπάνια.Είναι λογικό να μην κατέχει το gossip και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και έτσι να μην μπορεί να πάρει θέση στο μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής,όπως είναι λογικό να μην γνωρίζει να κάνει κάποια συνέντευξη αφού δεν ξέρει τι πουλάει και τι πρέπει να ρωτήσει.

Άρα ποιος ο λόγος να βρίσκεται στη συγκεκριμένη εκπομπή?Την ώρα που το συγκεκριμένο είδος το κατέχουν αρκετοί οι οποίοι βρίσκονται εκτός δουλειάς.Δηλαδή έψαχναν απλά έναν όμορφο για να τραβάει το γυναικείο κοινό και τίποτα άλλο?

Άρα υποτιμάται ο τηλεθεατής και το γυναικείο φύλο.Εν έτη 2014 δεν νομίζω ότι διαθέτουμε τόσες λυσσασμένες γυναίκες στο δυναμικό της χώρας,οι οποίες έχουν την ανάγκη να δουν ένα ντυμένο άντρα το πρωί χωρίς να την εντυπωσιάζει με το λόγο του?

Πάντως μην παρεξηγηθούμε!Δεν σημαίνει ότι ο ωραίος δεν μπορεί να μιλάει,διότι ο Νίκος Αναδιώτης έκανε τη μεγάλη έκπληξη.Κάτι το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει στο ¨Σπίτι μου σπιτάκι μου¨Μάταια η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπαθεί να του δώσει το λόγο,αφού εκείνος σφυρίζει αδιάφορα.

Εν κατακλείδι,ποιος νοιάζεται?Η εκπομπή σαρώνει στα νεανικά κοινά παρόλο που στην ουσία 3 άνθρωποι μπροστά από την κάμερα προκαλούν την επιτυχία.

tvmind

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !