Ποιά είναι τα στοιχήματα των καναλιών για την φετινή σεζόν;

0
Σε ένα τηλε-κόσμο όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Μένιος Φουρθιώτης αποτελούν για μερικούς την νέα γενιά τηλεστάρ είναι πολύ δύσκολο να μαντέψει κανείς ποιό πρόγραμμα θα πάει καλά και ποιό δεν θα καταφέρει να εντυπωσιάσει το τηλεπτικό κοινό.
Παρ όλα αυτά τα κανάλια έβαλαν τα δυνατά τους το καλοκαίρι που μας πέρασε για να δούμε στις οθόνες μας ενα πλούσιο και ελληνικό προγραμμα. Μένει λοιπόν να δούμε τι μας ετοίμασαν, σε τι έχουν ποντάρει και ποιά είναι τα δικά τους στοιχήματα για φέτος.
Στο μεγάλο κανάλι τα στοιχήματα είναι πολλά και μεγάλα. Πρώτα απ΄ όλα το νέο Πρωινό. Παρουσιαστή άλλαξαν , τίτλο άλλαξαν , κόνσεπτ (μάλλον) άλλαξαν μένει μόνο να δούμε αν αυτό το νέο πρόγραμμα λέει τίποτα ή αποτελεί κι αυτό ένα απλό πυροτέχνημα (απο αυτά που σκάνε πολύχρωμα στον ουράνο αλλά όσο εντυπωσιακά κι αν μοιάζουν κρατάνε λίγο).
Δεύτερο στοίχημα για το Mega είναι το δελτίο ειδήσεων. Αποδεκατισμένο απο κάθε είδους ενημερωτικής εκπομπής το κανάλι θα προσπαθήσει να κρατήσει την ναυαρχίδα της ενημέρωσης στην πρώτη θέση που κατέχει τον τελευταίο μήνα (απο την άφιξη του "ονειρο ήταν" , για να μην ξεχνιόμαστε).  Φέτος (αν και πολύ αργά) αποφάσισαν και εκεί να αλλάξουν κόνσεπτ και να μας παρουσιάσουν ένα αλλό δελτίο αντιλαμβάνοντας επιτέλους οτι ο κόσμος θέλει να βλέπει είδήσεις κι οχι ανθρωπους να λένε την άποψη τους.
Τρίτο στοίχημα για το μεγάλο κανάλι είναι το Music School. Μετά απο την αποτυχημένη , σε επίπεδο παραγωγής , προσπάθεια του Just, το Mega θα κλιθεί να μας αποδείξει οτι μπορεί να τα καταφέρει και στον τομέα των Σόου.
Τέλος η τηλεοπτική μετακόμιση του Joy αποτελεί ένα ακόμη στοίχημα για τους ιθίνοντες του Mega , καθώς μόνο ο τίτλος δεν αρκεί, αν το περιεχόμενο και οι άνθρωποι είναι διαφορερικοί τότε η επιτυχία δεν είναι δεδομένη.
 Σε αντίθεση με το Mega , στον ΑΝΤ1 το στοίχημα είναι ένα. Ένα που κάνει για δέκα φυσικά καθώς το μεγάλο στοίχημα των αντεννικών είναι η prime time του. Η σχεδόν εγκαταλελειμμένη, για αρκετά χρόνια, ζώνη του σταθμού φέτος ενεργοποιείται για τα καλά με σειρές και εκπομπές που ο ΑΝΤ1 φαίνεται να έχει δουλέψει αρκετά καλά και σε επίπεδο παραγωγής αλλά και σε επίπεδο προώθησης .
Έχοντας στην φαρέτρα του λοιπόν όλες τις περσινές επιτυχίες ( Πρωινό , Μπρούσκο , Dancing, The Voice, Familiar και όλη την late night ζώνη) φέτος θα προσπαθήσει να κατακτήσει και την prime time κάνοντας τον , τον απόλυτο νικήτη της σεζόν.
Ο Alpha φέτος έχει σκοπό όχι απλά να είναι το τρίτο κανάλι αλλά να μαρκάρει στενά και την δευτερη θέση στο τηλεοπτικό τοπίο. Όλες του οι περσινές εκπομπές όπως το happy day , η Ελένη , το Πακέτο , το Άκου τι είπαν , η Μουρμούρα αλλά και ο ενημερωτικός τομέας με την Αυτοψία , το 60' Ελλάδα και τις 360 μοίρες πήγαν πολύ καλά κάνοντας τον έναν αξιόλογο και αξιοσημείωτο αντίπαλο.
Φέτος με την προσθήκη μιας ακόμη σειράς , το Σόι αλλα και την νέα απογευματινή προσπάθεια , το "Όλα Παίζουν" θα προσπαθήσει να καταφέρει ένα άκόμη καλύτερο αποτέλεσμα.
Στο Star πάλι δύο είναι τα ζητήματα. Η νέα προσπάθεια της Τατιάνας στην μεσημεριανή ζώνη και πιό συγκεκριμένα στις "Μια" αλλά και η επιστροφή του σταθμού στην μυθοπλασία με την καθημερινή σειρά "Όρκος Σιωπής". Είναι δυο στοιχήματα που αν ο σταθμός καταφέρει τότε θα μιλάμε για μια μεγάλη νίκη.
Στο Ε τα πράγματα είναι πιο απλά και πιο σίγουρα . Οι μεταγραφές που εξασφάλισε το κανάλι μόνο καλό μπορούν να κάνουν σε ένα σταθμό που ακόμη χτίζεται. Το στοίχημα του καναλίου είναι απλό και εφικτό. Θέλει απλά να εδραιωθει στις συνήθειες των τηλεθεατών , να ξέρει οτι υπάρχει και η επιλογή του Ε στα τηλεκοντρόλ τους. Κι απ΄ οτι φαίνεται μέχρι τώρα θα τα καταφέρει και με το παραπάνω.
Τέλος στον Σκάϊ δεν ξέρω ποιό μπορεί να είναι το στοίχημα τους. Ίσως η νέα εκπομπή με την Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη , αλλα και πάλι με τον Σκάϊ ποτέ δεν είσαι σίγουρός.
Και θα κλείσω με αυτό , κάποια στιγμή θα πρέπει να μπεί και η ΝΕΡΙΤ στα στοιχήματα αν δεν θέλει να έχει την κατάληξη της ΕΡΤ γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε δει τίποτα.


Αχιλλέας Χαραλαμπίδης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !