Τραγουδίστρια αιφνιδιάζει και συγκινεί με την ιστορία της: «Ο αδελφός μου πνίγηκε σε πισίνα στην Κύπρο»

0
Προσπαθεί να κατακτήσει το όνειρό της και να γίνει τραγουδίστρια. Έχει επιλέξει να πάει στο X-factor προκειμένου να το καταφέρει και όπως φαίνεται έχει όλες τις προϋποθέσεις. Ο λόγος για την Monica Michael, της οποίας η ιστορία έγινε πρόσφατα γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο αγγλικό X-factor.
Συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια πέρασε αρκετές δυσκολίες στη ζωή της, αφού ο πρώην φίλος της την κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά, ενώ ο ετεροθαλής αδελφός της, Σαββάκης Γεωργίου, πνίγηκε στα 18 του χρόνια σε πισίνα στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Η Monica Michael και ο Σαββάκης Γεωργίου ήταν πολύ δεμένοι, ενώ ο δεύτερος είχε πάει μαζί της και στις οντισιόν για το talent show.
Δεν πρόλαβε όμως να «χαρεί» την εξέλιξη της αδελφής του, καθώς κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Αγία Νάπα, γλίστρησε και έπεσε στην πισίνα. Το γεγονός ότι η πισίνα ήταν βρώμικη και το νερό θολό, εμπόδισε τους υπόλοιπους που ήταν εκεί να τον εντοπίσουν, με αποτέλεσμα να μείνει στον πάτο για πάνω από 20 λεπτά και αυτό να οδηγήσει στο θάνατό του.
Η τραγουδίστρια θέλει να κερδίσει την πρώτη θέση στο παιχνίδι για να την αφιερώσει στον αδελφό της, ο οποίος ήταν μεγάλος θαυμαστής του X-factor.
Άλλη μία στιγμή η οποία ήταν συγκινητική για τους κριτές του σόου, ήταν όταν η Monica Michael ερμήνευσε ένα τραγούδι που έγραψε η ίδια, με τίτλο Pretty little sister, αφιερωμένο στη μικρή της αδελφή, Natalie, με σκοπό να την προφυλάξει από όλες τις κακουχίες που πέρασε η ίδια στην ηλικία της. Η μουσική έσωσε τη Monica και ήθελε να κάνει το ίδιο για την αδελφή της. Οι κριτές συγκινήθηκαν και η τραγουδίστρια απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, μαζί με τέσσερα «ναι» για να προχωρήσει.

 peoplegreece.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !