Απόστολος Γκλέτσος: Το μυστικό μου είναι ότι κλαίω συχνά

0
Μια ευρεία συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» δίνει ο Απόστολος Γκλέτσος, στην οποία μιλά για τον εαυτό του, τις αντιδράσεις του (όπως την πρόσφατη στον αγιασμό του Λυκείου Στυλίδας) και το πέρασμα από τη νεαρή ηλικία στη σημερινή ωριμότητα μέσα στην Ελλάδα της κατάθλιψης.

«Και ποιος δεν είναι "sex machine" στα 25, τα 30 και τα 35;» λέει και συνεχίζει: «Τώρα στα 47 μου, βλέποντας όσα γίνονται γύρω μου, δεν είναι το ίδιο. Πρέπει να σε βοηθά και το περιβάλλον. Σε μια Ελλάδα ευημερούσα, όπου όλοι θα είχαμε να φάμε, να πιούμε, να ζεσταθούμε και η λίμπιντο θα ήταν ανεβασμένη. Τώρα είμαστε όλοι καταθλιπτικοί. Πού να πάει το μυαλό σου στο σεξ;».

Ο δήμαρχος Στυλίδας μιλά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φοβήθηκα ότι θα πέθαινα». Και σχολιάζει την κατάθλιψη, διαδεδομένη ασθένεια της εποχής, λέγοντας ότι κι ο ίδιος την έχει βιώσει: «Πέρασα και τέτοιες περιόδους. Το βιώνω ανά διαστήματα. Παίρνω δύναμη από αυτό και μπορεί έπειτα να περάσει και ένας μήνας που θα είμαι μέσα στην ενέργεια». Οσο για το πώς την αντιμετωπίζει, πέρα από την ψυχανάλυση στην οποία επίσης καταφεύγει όταν χρειάζεται; «Προσπαθώ να μείνω στο σπίτι μακριά από τον κόσμο. Διαβάζω, μαζεύω δύναμη. Κλαίω πάρα πολύ συχνά. Είναι το μυστικό μου, το αγχολυτικό μου. Μου δίνει δύναμη. Μπορεί και κάθε εβδομάδα επί σαράντα λεπτά να κλαίω».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !