Alter:Ποινική δίωξη για κακουργήματα σε βάρος δύο πρώην μετόχων

1
Ποινική δίωξη για τις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, άσκησε η Εισαγγελία σε βάρος πρώην μετόχων και υπευθύνων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ και κάθε άλλου υπεύθυνου σχετικά με εικονικές συναλλαγές ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ του σταθμού με εξωχώριες εταιρείες.
Ήδη, η δικογραφία, που σχηματίστηκε και προς το παρόν αφορά δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, ανατέθηκε σε ανακριτή ο οποίος θα ερευνήσει την υπόθεση των ύποπτων συναλλαγών, τα χρήματα των οποίων, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, φέρεται να κατέληξαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς των εμπλεκομένων.
Η δίωξη ασκήθηκε έπειτα από μεγάλη έρευνα στα οικονομικά στοιχεία της ιδιοκτήτριας εταιρείας του σταθμού.
Η Εισαγγελία απήγγειλε κατηγορίες για συγκεκριμένες πράξεις, που είναι αυτές (α) της απάτης, από την οποία η ζημία, που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, κατά συναυτουργία και κατ΄εξακολούθηση, τελεσθείσα από υπαίτιους, οι οποίοι διαπράττουν απάτες κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια και (β) της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια.
Η υπόθεση αφορά εικονικές συναλλαγές συνολικού ύψους άνω των 8 εκατομμυρίων ευρώ, μεταξύ της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο εταιρείας τηλεοπτικών θεαμάτων και εξωχώριων εταιρειών, ελεγχομένων από μετόχους της πρώτης εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ενεργοποιήθηκαν ξένες Αρχές μέσω δικαστικών συνδρομών, εντόπισε και καταλογίζει συγκεκριμένες συναλλαγές σε τραπεζικούς λογαριασμούς του κύκλου των κατηγορουμένων, ποσών που αφορούσαν οικονομική δραστηριότητα του σταθμού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στη συχνότητα του ALTER τη θέση του μαύρου έχουν πάρει πολύχρωμες μπάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !