Alpha όπως λέμε...... Άκυρο

1
Κρατήθηκα πολύ για να μήν γράψω αυτό το κείμενο ,αλλά μιας και γέμισε ο τόπος κριτικές , τι πειράζει να γραψω κι εγω άλλη μια. Γενικά σαν άνθρωπος είμαι υπομονετικός το μόνο όμως που δεν ανέχομαι ειναι η βλακεία και το να με περνανε για χαζό.

Ενώ το κανάλι της Κάντζας την περσινή σεζόν έδειξε στο κοινό οτι μπορεί και θέλει να γίνει ένα μεγάλο κανάλι (ισάξιο με τα δυο μεγαλύτερα ANT1 και mega) έχοντας στο πρόγραμμα του πολύ ωραίες εκπομπές. Αρχίζω να πιστεύω όμως ( και με χαρά βλέπω ότι το πιστεύουν κι άλλοι) οτι κάτι στραβώνει. 

Τα πρόσωπα ποθ στελεχόνουν τον σταθμό έχουν θέματα και δυστηχώς κανένα απο αυτά δεν μας ενδιαφέρει. Κωνσταντινα Σπυροπούλου , Κατερίνα Καινούριου , Παύλος Σταματόπουλος, Μπέτυ Μαγγιρα , Αλέκα Καμηλά. 

Αυτά τα πρόσωπα δεν είχαν και δεν πρόκειται να έχουν κανένα τηλεοπτικό ενδιαφέρον ΠΟΤΕ! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα γίνει ποτέ καλή παρουσιάστρια , βασικά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ παρουσιάστρια, γιατί πολύ απλά δεν το χει. Πως να το κάνουμε δεν είμαστε όλοι για όλα. Όσες φορές κι αν δούμε το τρέιλερ δεν θα αλλάξει η γνώμη μας.

Η Κατερίνα Καινούριου είναι μια κοπέλα που αντί να προσπαθεί να γίνει καλύτερη έχει επαναπαυτει στο γεγονός ότι θα έχει και τον χειμώνα εκπομπή και μέρα με τη μέρα γίνεται χειρότερη. Είναι τόσο μα τόσο άσχημο ο ίδιος ο παρουσιαστης μιας εκπομπής να μην παρακολουθεί τα θέματα που παίζουν και να ρωτάει ανοησίες.

Ο Παύλος Σταματόπουλος , η αλλίως ο κακός κλώνος του Νίκου Μουτσινά , έχει τα ίδια συμπτωματα με την συμπαρουσιάστρια του , δεν τον ενδιαφέρει πλέον η εκπομπή καθόλου , η εκπομπή τρέχει είναι στον αέρα κι αυτός παίρνει τηλέφωνο την Οικονομάκου να την ρωτήσει κάτι...οκ

Χθές το πρωί καλεσμένες στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ( ή αλλίως όαση στο χάος του alpha) οι δύο νέες οικοδέσποινες της απογευματινής ζώνης του σταθμού Μπέτυ Μαγγίρα και Αλέκα Καμηλά . Η πρώτη το μόνο πού έκανε για αυτή την νέα της πρόσπάθεια είναι να αλλάξει το μαλλί ( δεν θα σχολιάσω περισσότερο) και την δεύτερη την βλέπαμε στον καναπέ της εκπομπής και μόνο ο ύπνος δεν την πήρε. 

Με αυτά τα πρόσωπα στο δυναμικό του ο Alpha μόνο μπροστά δεν θα πάει. Μπορεί το άρθρο να σας μοιάζει οτι έχει μια δόση κακίας μέσα του αλλά δεν είναι απο κακία αυτα που γράφω . Είμαι αυστήρος με το τι θέλω να βλέπω , όταν αγαπάς την τηλεόραση δεν αντέχεις να βλέπεις ανθρώπους που βρίσκονται εκεί απλά γιατί μπορόυν (για τον δικό του λόγο ο καθένας). 


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !