Η αβάσταχτη ελαφρότητα και ο Alpha. Η διαχείριση παραμένει προβληματική.

0
H Μαγγίρα λίγο πριν την πρεμιέρα στον Alpha αποφάσισε να αλλάξει μαλλιά. Απολύτως φυσικό ως γεγονός, διόλου κατανοητό ως θέμα προς μεγάλη προβολή. Την ίδια στιγμή η Σπυροπούλου παίρνει μαθήματα παρουσίασης από την Χατζηβασιλείου και η Καινούργιου εντυπωσιάζει με τις διάφορες εμφανίσεις της. Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και διάφοροι παρουσιαστές του Alpha απασχολούν απλά για να απασχολούν. 

Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός -ίσως σκληρότερος από ποτέ- και το ανάλαφρο δεν συγχωρείται όταν δεν έχει χρησιμότητα και είναι ασήμαντο. Οι απέναντι από διάφορα κανάλια είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να κερδίσουν μερίδιο στην τηλεθέαση. Κανείς δεν αμφισβητεί τον προγραμματισμό ή την οργάνωση ενός σταθμού που έχει παράδοση στην ψυχαγωγία. Όμως, η διαχείριση προσώπων παραμένει προβληματική. 

Στην μια περίπτωση, η απουσία του ταλαντούχου Μουτσινά θα προκαλέσει κενό -κυρίως σε επίπεδο χιούμορ και χειρισμού καταστάσεων-, κενό που πρέπει να καλυφθεί. Εκπομπή τύπου "Καλοκαίρι παντού" δεν νοείται πλέον. Από την άλλη, το πρωινό χωρίς την Καραβάτου -απέναντι θα είναι- παραμένει πρόκληση για την Σπυροπούλου. Δεν θα κρατάει κάποιος τις ισορροπίες και οι όποιες τηλεοπτικές αδυναμίες θα είναι εμφανείς όσο και αν καπελωθεί από τους συνεργάτες της -όχι φυσικά σε επίπεδο πλάνων-. Στην περίπτωση αυτή τα ικανοποιητικά νούμερα δεν μοιάζουν και απαγορευτικά. Το αντίθετο, είναι μάλλον εφικτά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !