Οι Βοργίες: Ο 3ος κύκλος σε πρώτη προβολή στον ΣΚΑΪ!

Γιώργος Τζοβάρας
0
Την Τετάρτη έρχονται «Οι Βοργίες» με τον τρίτο κύκλο. Ο 3ος κύκλος σε ΠΡΩΤΗ προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!

Ιστορική δραματική σειρά.. Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Jeremy Irons στο ρόλο του Rodrigo Borgia, του πανούργου, παρεμβατικού πατριάρχη της οικογένειας Borgia, που χτίζει μια αυτοκρατορία βασισμένη στη διαφθορά της ιερής καθολικής εκκλησίας και ενορχηστρώνει μία ανηλεή βασιλεία δύναμης και επιδεικτικής σκληρότητας.

Στο πρώτο επεισόδιο:  Η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς «Οι Βοργίες» βρίσκει τον πάπα Αλέξανδρο να παλεύει για τη ζωή του, μετά την απόπειρα δολοφονίας του με δηλητήριο στο φαγητό του, ενώ οι υπόλοιποι καρδινάλιοι διαγκωνίζονται για να πάρουν τη θέση του. Ο Καίσαρας καταφέρνει να ανακαλύψει τον ιθύνοντα νου πίσω από αυτή την απόπειρα δολοφονίας, όμως ο Ντελα Ρόβερε είναι ήδη έτοιμος για την επόμενη κίνησή του. Και δεν είναι ο μόνος: η Αικατερίνη Σφόρτσα έχει στείλει κι αυτή έναν δολοφόνο για να βγάλει από τη μέση την οικογένεια Βοργία. Ωστόσο, χάρη στην εξυπνάδα της Λουκρητίας, ίσως η οικογένειά της καταφέρει τελικά να μην χάσει την εξουσία της. 


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Jeremy Irons (Rodrigo Borgia), Francois Arnaud (Cesare Borgia), Holliday Grainger (Lucrezia Borgia), Colm Feore (Giuliano Dera Rovere), Peter Sullivan (Carnival Ascanio Sforza). 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !