Λούκας Γιώρκας: ΄΄Νιώθω ότι ήμουν ανέτοιμος να δεχτώ όλο αυτό που έγινε με το X-Factor΄΄

Unknown
1
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, με τίτλο Μια ακόμα Βουτιά, ο Λούκας Γιώρκας μιλά σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο και αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο ξεκίνημά του από το X-factor, την απότομη δημοσιότητα και τις λάθος επιλογές.
«Είναι όντως πολύ δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς την επόμενη μέρα, ύστερα από την απότομη δημοσιότητα που σου προσφέρει η συμμετοχή σου σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Γιατί για να έχεις διάρκεια ως τραγουδιστής και όχι ως τηλεοπτικό προϊόν, πρέπει να έχεις το δικό σου ρεπερτόριο. ‘Ένα παιδί που βγαίνει από ένα talent show μπορεί να έχει δείξει τι ικανότητες έχει, αλλά δεν έχει τα δικά του τραγούδια για να μπορέσει να σταθεί στο πεντάγραμμο. Ένα τηλεοπτικό σόου, ακόμη και μουσικό, σε κάνει απλά δημόσιο πρόσωπο. Δεν σε κάνει τραγουδιστή. Τραγουδιστή σε κάνει το δικό σου ρεπερτόριο. Αν ρωτάς πως το διαχειρίστηκα εγώ, σίγουρα έκανα πολλά λάθη και είχα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα», εξομολογείται ο γνωστός τραγουδιστής και αποκαλύπτει «Νιώθω ότι ήμουν ανέτοιμος να δεχτώ όλη αυτή τη μεταβολή που έφερε στη ζωή μου η συμμετοχή μου στο X-factor. Ρίχτηκα στα βαθιά και προσπάθησα να κολυμπήσω για να σταθώ στην επιφάνεια. Όταν το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησα δεν αντικατόπτριζε την αποδοχή και την αναγνωρισιμότητα που είχα τους έξι μήνες που ήμουν στο σόου, λογικό ‘ήταν να σκεφτώ: “Όπα! Τι γίνεται, τώρα;”. Κάποιες στιγμές απογοητεύτηκα, μετά ξανασηκώθηκα και συνέχισα να προσπαθώ μέχρι που συνειδητοποίησα ότι η πραγματικότητα στη μουσική βιομηχανία δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο της τηλεόρασης».
Υπήρξαν στιγμές που έκλαψε στο καμαρίνι του, γιατί αισθάνθηκε ότι αυτό που έκανε δεν τον εξέφραζε; «Ναι, υπήρξαν τραγούδια που είπα, τα οποία ένιωσα εκ των υστέρων ότι δεν με αντιπροσώπευαν. Ίσως να παρασύρθηκα και από τη συμμετοχή μου στο X-factor, όπου κάθε εβδομάδα ερμήνευα τραγούδια διαφορετικών ειδών και στην αρχή της καριέρας μου πειραματίστηκα. Στην πορεία κατάλαβα ότι είναι καλό κάθε καλλιτέχνης να έχει δική του ταυτότητα» απαντά ο ίδιος και προσθέτει, αναφορικά με το αν «τη ψώνισε» κάποια στιγμή, «Λένε ότι συνήθως ο πάσχων δεν καταλαβαίνει την αρρώστια του. Δόξα τω Θεό όμως είχα δίπλα μου ανθρώπους που φρόντιζαν να με κρατάνε συγκεντρωμένο στον πρωταρχικό μου στόχο, που ήταν η αγάπη μου για τη μουσική και, όποτε χρειαζόταν να με προσγειώνουν ή να με απογειώνουν».
Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, ο Λούκας Γιώρκας υπογραμμίζει «Μετά το Μια ακόμα βουτιά σχεδιάζω να κυκλοφορήσω ένα ακόμη καινούριο τραγούδι. Από τα τέλη Οκτωβρίου, εκτός απροόπτου εμφανίζομαι στο Barbarella, στη Θεσσαλονίκη και αυτό που θα δείτε από εμένα αυτόν τον χειμώνα θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, γιατί σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποιο ολο αυτο; γιατι τι εγινε; ποιος ηρθε; χαλαρωσε αγορινα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !