Δείτε πρώτοι τα επόμενα επεισόδια του "Όνειρο Ήταν". Τι θα γίνει στην συνέχεια; (VIDEO)

Unknown
0




Μετά από δεκατέσσερα ολόκληρα βασανιστικά χρόνια η οικογένεια Δραγούμη είναι και πάλι ευτυχισμένη αφού κατάφεραν να βρουν την Ήβη τους. Θα καταφέρουν τα αδέλφια της να την αγαπήσουν; Ο Αντώνης θα δεχθεί την συναισθηματική "πρόκληση" της Ήβης; Πως θα αντιδράσει ο Πάνος; Ο Βίκτωρας θα καταφέρει να ξεφύγει από την παγίδα της Δόμνας; Και όλα αυτά ενώ άλλο ένα χτύπημα για την οικογένεια Δραγούμη έρχεται να ταράξει ακόμα παραπάνω την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Ο Νικόλας κινδυνεύει να φυλακιστεί και μάλιστα με βαριά κατηγορία.

Επεισόδιο 8
Η σχέση του Αντώνη με την Ήβη έχει προκαλέσει τη ζήλια του Πάνου, ο οποίος για πρώτη φορά ομολογεί στον Αντώνη πως αγαπάει την Ήβη και πως όποιος τολμήσει να την πληγώσει θα τον βρει μπροστά του. Η υπόθεση του φυλακισμένου Παύλου Συμεωνίδη, η αίτηση αποφυλάκισης και η απόπειρα δολοφονίας του στις φυλακές, δημιουργεί αμηχανία στον Βίκτορα. Η Δόμνα το παρατηρεί και συνειδητοποιεί πως πρέπει να επισπεύσουν τα σχέδιά τους. Ο Παύλος Συμεωνίδης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και αυτή η είδηση συγκλονίζει και άλλο ένα πρόσωπο, όχι όμως εξαιτίας των ενοχών, αλλά της πραγματικής αγάπης, που κανένας και τίποτα δεν στάθηκε ικανό να την σβήσει.

Επεισόδιο 9 
Η Ήβη εκδηλώνει με κάθε τρόπο τον έρωτά της στον Αντώνη και εκείνος νιώθει πως χάνει τον έλεγχο. Εν τω μεταξύ, ο Πάνος τής εξομολογείται πως είναι ερωτευμένος μαζί της και την αγαπάει πολύ και της βάζει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι. Ο Νικόλας φαίνεται πως αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα καθώς έρχεται αντιμέτωπος με το γράμμα του νόμου και ζητά τη βοήθεια του πατέρα του. Ο Βίκτωρας αποφασίζει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να σώσει τον γιό του γιατί διαφορετικά κινδυνεύει να φυλακιστεί και μάλιστα με βαριά κατηγορία.


Δείτε τα επεισόδια εδώ:
Επεισόδιο 8 (1/9/14)




Επεισόδιο 9 ( 2/9/14)




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !