Γράφει η Κλεοπάτρα Πατλάκη για το TVNEA.COM: Φώτα, κάμερες, πάμε

0
Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά και οι εργάτες ξεκίνησαν το χτίσιμο!
Καλό ξεκίνημα στο ανανεωμένο tvnea.com και καλή αρχή και στα τηλεοπτικά στρατεύματα που σιγά σιγά αρχίζουν και μαζεύονται για να στήσουν όλα όσα θα μας απασχολήσουν στη φετινή τηλεοπτική σεζόν.
Έχει μια μαγεία η αθέατη όψη της τηλεόρασης. Εκεί όπου οι ομάδες των εκπομπών γυρίζουν για την πρώτη σύσκεψη. Πρόσωπα ξεκούραστα, κορμιά ηλιοκαμένα, χαμογελαστή διάθεση. Μέσα σ ένα μήνα και ύστερα από δεκάωρα ατελείωτης δουλειάς στο γραφείο και στο μοντάζ, το μαύρισμα φεύγει, η μαύροι κύκλοι έρχονται και το τσιγάρο γίνεται αναπόσπαστο αξεσουάρ. Τα χαμόγελα διαδέχονται οι φωνές, οι ένταση.
Είναι απίστευτο πράγμα πως στην τηλεόραση μπορεί να φτάνεις ένα βήμα πριν την πρεμιέρα και εκεί που λες « Αποκλείεται να προλάβουμε, τίποτα δεν είναι έτοιμο», ξαφνικά την ημέρα της πρεμιέρας και λίγο πριν το «3,2,1 αέρα. Καλή μας αρχή παιδιά»,  είναι όλα όπως θα έπρεπε να  είναι ή έστω στο περίπου.
Έχει πολύ τρέξιμο η κάθε εκπομπή. Πολύ αγωνία. Πολύ δουλειά. Πολύ ένταση και πολύ γέλιο. Έχει ατελείωτες ώρες συζητήσεων, ανταλλαγής ιδεών, προτάσεων, καυγάδων, τηλεφωνημάτων, έχει όμως και μια απίστευτη ικανοποίηση όταν το αποτέλεσμα σε δικαιώνει.
Όποια εκπομπή και να πάρεις, από την καλύτερη έως την χειρότερη, το σίγουρο είναι ότι η ομάδα πίσω από τις καμέρες δουλεύει πάντα με τις καλύτερες προθέσεις, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό, όχι πάντα βέβαια και με τις καλύτερες των απολαβών. Συνήθως η μπροστά κλέβουν τη δόξα και αυτοί βεβαίως δέχονται και το…ice bucket challenge των τηλεκριτικών αλλά και της τηλεθέασης.
Όμως πιστέψτε με, θα το ξαναπώ, οι άνθρωποι που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες, τα εργατικά μυρμήγκια της κάθε εκπομπής, είναι οι πνεύμονες και η καρδιά της. Είναι οι καλύτερες προθέσεις που πολλές φορές μετουσιώνονται σε καλή εκπομπή και αρκετές στο δρόμο προς την …κόλαση. Παραμένουν όμως, είτε με θετικό είτε με αρνητικό αποτέλεσμα, οι άοκνοι εργάτες με την καλή πρόθεση
Καλή μας τηλεοπτική σεζόν και ας ελπίσουμε ότι φέτος οι περισσότερες προθέσεις θα δικαιωθούν με εξαιρετικά τηλεοπτικά αποτελέσματα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !