Ο Παντελής Καναράκης Mιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

0
Ο Παντελής Καναράκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Πάνο Γιαννακόπουλο για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, εξομολογήθηκε τι έχει θυσιάσει για να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον έρωτα και τα botox.

Φέτος είχατε μεγάλο φόρτο εργασίας. Αγγίξατε τα όριά σας; «Eίχα το «Your Face Sound Familiar», ανεβοκατέβαινα Θεσσαλονίκη με την παράσταση της Κάτιας Δανδουλάκη, είχα και τη δική μου παράσταση στο «Shamone». Γι’ αυτό και αντιμετώπισα πρόβλημα με την υγεία μου. Πήγα στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Είχα κρυώσει και ταλαιπωρήθηκα πολύ. Έφτασα όντως στα όριά μου».

Τι έχετε θυσιάσει για την τέχνη σας; «Τα πάντα. Την πατρίδα μου, τη Θεσσαλονίκη, τους γονείς μου και τον αδελφό μου, τους παλιούς μου φίλους εκεί, την προσωπική μου ζωή. Πάντα έβαζα τις σχέσεις μου σε δεύτερη μοίρα. Πρώτα ήταν η δουλειά μου. Πολλές φορές –και δικαίως– αυτό δεν μπορούσε να το καταλάβει η άλλη πλευρά».

Αυτό δεν κάνει δύσκολη την απόφαση για δημιουργία οικογένειας; «Ναι. Γι’ αυτό και δεν το έχω κάνει ακόμη. Περνώ όμως καλά. Μότο μου είναι το «η ζωή δεν είναι η πρόβα, αλλά η παράσταση». Τον εαυτό μου τον κατατάσσω στην κατηγορία των ευτυχισμένων ανθρώπων. Η ευτυχία είναι να έχεις βρει τις ισορροπίες σου και να περνάς καλά. Με τα «πάνω» σου και τα «κάτω» σου».

Ο έρωτας είναι ακραίος; «Είμαι λογικός άνθρωπος. Έβαζα πάντα μπροστά τη λογική μου. Έχω κλάψει, έχω περάσει αγωνίες, αλλά δεν έχω ματώσει».

Θα κάνατε εύκολα botox; «Ναι, φυσικά».

Έχετε κάνει; «Α! Δεν θα σας αποκαλύψω τα μυστικά μου.Προσέχω το πρόσωπό μου, το σώμα μου, τη διατροφή μου. Έχω σκοπό να κάνω οτιδήποτε περνά από το χέρι μου, χωρίς να παραμορφωθώ. Έχω μια προσωπική φιλαρέσκεια. Δεν θέλω να αφεθώ να καταρρεύσω ή να με δω όπως δεν θα ήθελα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !