Γιατί όλοι ασχολούνται με τον Νίκο Μουτσινά;

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Μετά την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να αποχωρήσει από το «Δέστε τους!» και από τον ALPHA… όλοι «έπεσαν με τα μούτρα» για να δουν ποιο θα είναι το επαγγελματικό βήμα του παρουσιαστή-ηθοποιού!

Όσα χρόνια είναι στην τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς… τέτοιο ενδιαφέρον δεν υπήρχε για το πρόσωπό του. Μόλις αποφάσισε να φύγει, τότε όλοι «ρίχτηκαν στη μάχη» για να μάθουν που θα τον δουν την επόμενη σεζόν.

Προς τι, όμως όλος αυτός ο πανικός; Οι φήμες που κυκλοφορούν είναι τόσες πολλές, που και μόνο το 1/10 από αυτές να επιχειρούσε να κάνει θα ήταν «ήρωας». Εκτός από τον ΑΝΤ1, και τη σειρά Τρίχες που πρόκειται να συμμετάσχει, του έχουν χρεώσει σχεδόν τα μισά concepts που θα γίνουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μέχρι να υπογράψει με το κανάλι του Αμαρουσίου, κάποιοι έλεγαν ότι θα παρουσιάσει το Πρωινό στο MEGA, κάποιοι άλλοι έλεγαν ότι θα παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι, άλλοι ότι θα είναι κριτής στο «Your Face Sounds Familiar» και άλλοι ότι θα κάνει δική του εκπομπή. Τελικά τι ισχύει και τι όχι… ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό.

Σίγουρα ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, που «ξέρει» τηλεόραση, αλλά σίγουρα δεν έχει την ικανότητα να κάνει τα πάντα. Το κοντινό παρελθόν… μπορεί να επιβεβαιώσει αυτό που λέω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Λάτσιος τον εκτιμάει πολύ σαν ηθοποιό αλλά και σαν παρουσιαστή, όπως έχει πει ο ίδιος. Οπότε ίσως θελήσει να πάρει το ρίσκο να του «δώσει» μια εκπομπή.

Όμως εμείς ότι και να λέμε… αυτά που γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων των ιθυνόντων του ΑΝΤ1… δεν θα τα μάθουμε ποτέ! Αρκεί να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού, που σύντομα θα πραγματοποιηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !