Αμετροέπεια και αλαζονεία από Κατερίνα Καινούργιου. Δεν καταλαβαίνει ή δεν θέλει να καταλάβει;

0
Άλλη μια συνέντευξη έδωσε η παρουσιάστρια του Alpha Κατερίνα Καινούργιου και για ακόμα μια φορά τα έβαλε με όσους κρίνουν την εκπομπή που παρουσιάζει. Ανάμεσα στα άλλα είπε:
"Μην ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική ζωντανή εκπομπή που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση και οπωσδήποτε θα βγάλουν τη χολή τους πάνω της". Θεωρεί δηλαδή πως ο λόγος που υπάρχουν τόσο κακές κριτικές είναι αυτός. 
Όσοι τολμούν να κρίνουν αυτοβούλως έχουν χολή, κακία, κόμπλεξ, οπότε το μόνο που μπορούν να κάνουν, αφού δεν υπάρχουν άλλες ζωντανές εκπομπές να θάψουν, είναι να ασχολούνται αρνητικά με την δική της εκπομπή. Πέρα από την τεράστια ιδέα που δείχνει να έχει για την τηλεοπτική της persona, ας ενημερωθεί ότι και άλλες εκπομπές υπάρχουν τώρα και οι κριτικές ήταν αρνητικές για το "Καλοκαίρι παντού" από την πρώτη στιγμή. Την ίδια περίοδο μάλιστα που για την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή -ίδιο κανάλι- γράφτηκαν και ακούστηκαν πάντοθεν εξαιρετικά σχόλια. 
Καλώς ή κακώς, η παρουσιάστρια δείχνει να μην θέλει να καταλάβει ότι η εκπομπή άφησε κακές εντυπώσεις. Δεν έχει να κάνει μόνο με τα νούμερα, ούτε ήρθε και το τέλος του τηλεοπτικού της κόσμου. Είναι σε ένα κανάλι που δείχνει να την εκτιμά και ορθώς πράττει στην τελική. Είχε όμως όλον τον χρόνο να αυτοβελτιωθεί τηλεοπτικά. Αντ' αυτού συνεχίζει να θεωρεί πως οι άλλοι "φταίνε". Καλοκαίρι είναι, ζέστη έχει, όλα αυτά δικαιολογούνται ακόμα..

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !