Γιατί στην Ελληνική τηλεόραση δεν γίνονται καλές σειρές;

0
Μπορεί ο τίτλος του άρθρου να μοιάζει λιγάκι υπερβολικός αλλά παρακάτω θα εξηγήσω ακριβώς τι θέλω να πω!
Αφορμή για την σκέψη μου αυτή στάθηκε η χθεσινη βραδία καθώς παρακολουθούσα ( ή καλύτερα προσπαθούσα να παρακολουθήσω) την "μοντέρνα οικογένεια" . Πρόκειται για μια ελληνική μεταφορά της άκρως πετυχημένης αμερικάνικης σειράς "Modern family". Κι όμως ενω μιλάμε για μια απόλυτη αντιγραφή , ακόμα και στους διαλόγους , η σειρά δεν βγάζει κανένα γέλιο , δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε στο ελάχιστο με την ορίτζιναλ "οικογένεια".
Κι αυτό γιατί; Γιατί τα ελληνικά κανάλια τα τελευταία χρόνια μοιάζουν να κάνουν χάρη στο τηλεοπτικό κοινό που μας παρουσιάζουν κάποιες σειρές. Γιατί τα κανάλια έχουν εμμονές με ηθοποιούς, σπάνια γίνονται κάστινγκ , κι όταν γίνονται θα γίνουν για δεύτερους και τρίτους ρόλους, γιατί τα κανάλια δεν ψάχνουν να δουν ποιος ηθοποιός ταιριάζει στο σενάριο , αλλά σε ποιόν "χρωστάνε" χάρη.
Κακά τα ψέματα δεν είναι όλα θέμα buget , ωραίες σειρές γίνονται και με λίγα λεφτά ,αρκεί να βρεθεί ο καθέ επαγγελματίας  στο σωστό πόστο.  Ασφαλώς και υπάρχουν πολύ καλά σενάρια , πολυ καλοί ηθοποιοί και πολύ καλοί σκηνοθέτες. Αλλά το καλός , δεν σημαίνει καλός σε όλα. Αυτό το λάθος κάνουν αυτοί που επιλέγουν.
Όταν λοιπόν οι σταθμοί και οι ιθύνοντες μάθουν να επιλέγουν σωστά και όχι χαριστικά τότε θα γίνουν και καλά πράγματα. Μια νέα σεζόν ξεκινάει με πολύ καλές ελπίδες στο χώρο της μυθοπλασίας. Ας ελπίσουμε οτι όλοι έχουν τη σωστή θέση!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !