Ο "γνωστός" Πετρακάκος και οι συνεργοί του Β. Παλαιοκώστα πίσω από τη ληστεία στο Δίστομο - Δραπέτης των φυλακών Κορυδαλλού ο "καρφάκιας"

Γιώργος Τζοβάρας
0
-Τα αποτυπώματα και το DNA των Πετρακάκου, Χριστοδούλου, Δραβίλα, βρέθηκαν από τους ειδικούς των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ στο φουσκωτό σκάφος, με το οποίο διέφυγαν 
- Το διαμέρισμα του Χριστοδούλου που είχε εντοπίσει η Αντιτρομοκρατική, στο πλαίσιο των ερευνών για τη γιάφκα του Νίκου Μαζιώτη
- Δραπέτης από το 2003 ο "καρφάκιας" Δραβίλας, που παραβίασε πενθήμερη άδεια
- Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δραστών της ληστείας στο Δίστομο

Τις φωτογραφίες των ληστών του Διστόμου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών που φέρονται να έχουν περιφερειακή σχέση με την ένοπλη οργάνωση που έχει δημιουργήσει ο Νίκος Μαζιώτης.

Πρόκειται για τον Χριστοδούλου Σπυρίδωνα του Αθανασίου και της Βενετίας, γεν. 14.03.1970, και τον Δραβίλα Σπυρίδωνα του Χαραλάμπους και της Κονδύλως, γεν. 21.07.1981, πιο γνωστός στους κύκλους του υποκόσμου ως “καρφάκιας”.

Επίσης δόθηκαν εκ νέου στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του Γεωργίου Πετρακάκου, ο οποίος φέρεται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία να συμμετείχε μαζί με το Νίκο Μαζιώτη σε ληστείες στην περιφέρεια τις Πελοποννήσου.

Όσον αφορά στο Χριστοδούλου και το Δραβίλα και οι δυο κατά το παρελθόν -και ιδιαίτερα ο Χριστοδούλου που θεωρείται από τους “παλιούς” της πιάτσας- έχουν συνεργαστεί με το Βασίλη Παλαιοκώστα αλλά και με άλλα “μεγάλα” ονόματα της παρανομίας.

Τα αποτυπώματα του Πετρακάκου, του Χριστοδούλου και του Δραβίλα, όπως και γενετικό υλικό των τριών καταζητούμενων βρέθηκαν από τους ειδικούς των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ στο 10μετρο φουσκωτό σκάφος που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν από το Δίστομο και να κατευθυνθούν στην περιοχή του Ξυλοκάστρου, όπου και χάθηκαν τα ίχνη τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές εβδομάδες η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εντόπισε διαμέρισμα που φέρεται να είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία στην οδό Μιχ. Βόδα ο Σ. Χριστοδουλου και το είχε εγκαταλείψει μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών.

Η Αντιτρομοκρατική, είχε εντοπίσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα στο πλαίσιο των ερευνών για την αναζήτηση της γιάφκας Μαζιώτη, πλην όμως όταν ο Χριστοδούλου έφυγε από το συγκεκριμένο διαμέρισμα, φρόντισε να το βάψει, παρά το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης τού το είχε παραδώσει φρεσκοβαμμένο.

Η κίνηση αυτή όμως του καταζητούμενου, όπως όλα δείχνουν, έγινε με σκοπό να εξαφανίσει τα όποια ίχνη και αποτυπώματα είχαν αφήσει στο σπίτι οι επισκέπτες του. Έτσι η Αντιτρομοκρατική δεν ανακάλυψε κανένα ίχνος ή αποτυπώματα που να δείχνουν “πέρασμα” του Νίκου Μαζιώτη από το διαμέρισμα της Μιχ. Βόδα.

Όσον αφορά στο Σπύρο Δραβίλα, είναι δραπέτης των φυλακών Κορυδαλλού από το 2013, όταν και παραβίασε πενθήμερη άδεια που του είχε δοθεί, καθώς εξέτιε ποινή φυλάκισης κατηγορούμενος για ληστείες.

Μάλιστα για να πιέσει ώστε να του δοθεί άδεια, ο “καρφάκιας” είχε προβεί σε πολυήμερη απεργία πείνας, ενώ παράλληλα υπήρξε και κίνημα συμπαράστασης για τον ίδιο, εκτός των φυλακών.

Τέλος οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό των τριών δραστών έχουν επεκτείνει τις έρευνές τους εκτός από την Πελοπόννησο, τόπος καταγωγής του Σ. Χριστοδούλου, και στην Αθήνα, καθώς έχουν βάσιμες υποψίες πως οι τρεις “φίλοι” κρύφτηκαν για λίγες ημέρες στην Επαρχία και στην συνέχεια έφθασαν στην Αθήνα.

newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !