Ποιοι φιγουράρου για αντικαταστάτες των Μουτσινά-Ηλιάκη?

0
Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη, τα στελέχη του ALPHA προσπάθησαν να κλείσουν τον Μάρκο Σεφερλή για να κάνει την απογευματινή εκπομπή.
 
Ωστόσο αυτός επέλεξε να πάει στο MEGA για να παρουσιάσει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους με αποτέλεσμα τα στελέχη της Κάντζας να... πονοκεφαλιάζουν για να βρουν τι θα κάνουν. Τώρα λοιπόν αναζητούν το πρόσωπο, ή τα πρόσωπα που θα βγουν μπροστά από τις κάμερες για να παρουσιάσουν την καθημερινή απογευματινή εκπομπή τους. Βέβαια αυτό που μελετούν ειναι το concept, η ιδέα και θεματολογία της εκπομπής για να μπορέσουν μετά να... κουμπώσουν σε αυτό τα πρόσωπα που θα το "υπηρετήσουν".

Ορισμένα από τα πρόσωπα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συσκέψεων είναι οι Πέτρος Κωστόπουλος, Σωτήρης Καλυβάτσης και Ελεονώρα Μελέτη, που όμως, ιδιαίτερα η τελευταία φαίνεται πως έχει κάποιους που... δεν την θέλουν στην Κάντζα. Πριν από λίγες μέρες πάντως, τς εντυπώσεις κέρδισαν η Μπέττυ Μαγγίρα με την Αλέκα Καμηλά, όταν βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ALPHA για να προτείνουν μια εκπομπή και αποδείχτηκε ότι "δένουν" πολύ ως ζευγάρι με αποτέλεσμα να πέσουν κι αυτές στο τραπέζι των συσκέψεων. 

Αν κι ο χρόνος πιέζει, καθώς η εκπομπή θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, εντούτοις οι επαφές και οι συσκέψεις "πάγωσαν" και θα συνεχιστούν στις 18 Αυγούστου με σκοπό να αποφασίσουν ποιους θα... δέσουν στην απογευματινή τους ζώνη.
newsit.gr

Βέβαια σε όλα αυτά θα έχει τη δική της και σταθερή θέση  Κατερίνα Καινούργιου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !