Η Ελπίδα κρύβει μυστικά!

Λευτέρης Προβιάς
0
Ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό της Κύπρου, η Χριστίνα Παυλίδου συστήνεται στους Ελληνες τηλεθεατές μέσα από τη νέα σειρά του Mega «Ονειρο ήταν» και μας μιλά για την πορεία της.

Ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος της Ελπίδας Δραγούμη στο «Ονειρο ήταν»;Είναι η μητέρα της Ηβης, μια γυναίκα εύθραυστη και σημαδεμένη από την εξαφάνιση της κόρης της σε ηλικία δέκα ετών με αποτελέσμα να την εκμεταλευτεί στο έπακρο ο περίγυρός της.
 
Η Ελπίδα έχει διασωθεί από την τρέλα λόγω της πίστης της στον Θεό. Οταν βρίσκει την κόρη της, νιώθει απόλυτη ευτυχία και δύναμη. Ομως ξεκινά ένας άλλος γολγοθάς. Τα κενά στη σχέση μάνας - κόρης είναι δυσαναπλήρωτα ενώ η σχέση με τον σύζυγο έχει διαλυθεί. Η Ελπίδα είναι μια τραγική φιγούρα.

Πλέον κυπριακές παραγωγές ή ελληνοκυπριακές προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση. Πώς το βρίσκετε όλο αυτό;
Είναι θετικό γεγονός. Αλλωστε, πολλοί Ελληνες ηθοποιοί συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια σε κυπριακές παραγωγές. Το επίπεδο των κυπριακών σειρών έχει ανέβει. Υπάρχουν πολλοί καλοί σεναριογράφοι και εδώ και θα ήταν ευχής έργον αν δικές τους ιδέες υλοποιούνταν στην ελληνική τηλεόραση. Αυτή η συνεργασία βγάζει πολύ ωραία πράγματα.

Ποια είναι τα επόμενα καλλιτεχνικά σχέδιά σας;Επειτα από 14 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην κυπριακή τηλεόραση, αποφάσισα την φετινή σεζόν να απέχω. Θα κάνω θέατρο λοιπόν και θα έχω χρόνο να ασχοληθώ και με την οικογένειά μου.

Εthnos.gr


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !