Ο Σεφερλής στέλνει αδιάβαστη την Θρασκιά και στηρίζει την γυναίκα του. Πόσο σημαντικό ρόλο θα της αναθέσει;

Στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη, ο Μάρκος Σεφερλής απαντάει για όλους και για όλα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με το πρωινό που ετοιμάζει για το Mega.

"Πέταξες" από το πρωινό τη Ράνια Θρασκιά, έχουν γράψει. Υπήρξε ποτέ ανάλογη κουβέντα;

Δεν έγινε ποτέ καμία συζήτηση στην οποία να συμμετείχα που να "έπαιξε" το όνομά της. Και επειδή έγινε όλος αυτός ο θόρυβος ότι της έριξα πόρτα και την πέταξα από το πρωινό, μίλησα με το Mega και ρώτησα αν υπήρχε κάποια συζήτηση που δεν γνώριζα. Μου απάντησαν ότι είχαν μιλήσει μαζί της, αλλά όχι σε σχέση με το πρωινό τους.

Ειπώθηκε και γράφτηκε ότι έθεσες βέτο για να είναι πλάι σου η σύζυγός σου. Ισχύει ή όχι;

Μα τι "τέρας" είμαι εγώ που "πετάω" κόσμο από εκπομπές, που "τρώω" συνεργάτες και που θέτω βέτο για τη γυναίκα μου; Δεν θα γελάσω και δεν θα αστειευτώ με αυτό, γιατί το θεωρώ χτύπημα κάτω από τη μέση. Δεν επέβαλα την Έλενα και δεν έθεσα κανένα βέτο για εκείνη! Πρότεινα να είναι μαζί μου, γιατί με στηρίζει με δύναμη και δυναμική, γιατί επικοινωνούμε ουσιαστικά, γιατί θεωρώ ότι θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη στο πάνελ.

Το κανάλι ήθελε να είστε άλλο ένα ζευγάρι συμπαρουσιαστών, από ότι μου έχουν πει...

Ο κεντρικός παρουσιαστής θα είμαι εγώ και η Έλενα μαζί με άλλα τρία-τέσσερα άτομα θα 'ναι στην παρέα. Δεν τέθηκε ζήτημα να έχει ρόλο συμπαρουσιάστριας - κι ούτε το ήθελε κι εκείνη! Άλλωστε, αυτό το "έργο" παίχτηκε στο Mega...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια