Ποια θα αντικαταστήσει τελικά την Ελεονώρα;

0

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:


Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για το κενό που αφήνει πίσω της η Ελεονώρα Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη του Star.

H 35χρονη παρουσιάστρια πολύ σωστά αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της, αφήνοντας οριστικά πίσω της ένα concept που την είχε απογειώσει στην πρωινή ζώνη, αλλά την προσγείωσε άγαρμπα στη μεσημεριανή.

Η ίδια, βέβαια, ούτε ήθελε να αλλάξει η ώρα προβολής, ούτε ήθελε να συνεχίσει με την ίδια θεματολογία  τη σεζόν που μας πέρασε, αλλά το κανάλι είχε άλλη γνώμη και η παρουσιάστρια ήταν υποχρεωμένη να τιμήσει το συμβόλαιό της, χωρίς βέβαια να κρύβει τη δυσαρέσκειά της.

Αν και το κανάλι δεν ανακοινώνει τίποτα επίσημα ακόμα- εξάλλου το συμβόλαιο της Ελεονώρας λήγει τυπικά την 1η Σεπτεμβρίου- τα τελευταία δεδομένα θέλουν την Τατιάνα Στεφανίδου να μετακομίζει στη 1 το μεσημέρι με τρίωρη εκπομπή που θα έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με το concept της Ελένης Μενεγάκη και όχι τη «Μεσημεριανή Μελέτη».

Η Τατιάνα είχε φέτος μια καλή σεζόν από άποψη τηλεθέασης και έτσι κρίνεται από πολλούς ως η πλέον ικανή να σταθεί απέναντι στην Ελένη. Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμα, αν και λέγεται πως οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν ήδη ανακοινώσει τα σχέδιά τους στην Τατιάνα και εκείνη έχει ήδη συμφωνήσει.

Όσο για την Ελεονώρα, τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «οριστικό διαζύγιο» με το Star δείχνουν να μην επαληθεύονται προς το παρόν, καθώς υπάρχει ακόμα επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !