Ανακωχή ο Ηλίας Κρασσάς: ΄΄Προέχει να διαφυλάξω την ψυχική ακεραιότητα των παιδιών μου΄΄

Unknown
0
Μία εβδομάδα πέρασε από την δημοσιοποίηση των απίστευτων καταγγελιών της πρώην συζύγου εναντίον του Ηλία Κρασσά. Η Λίλα Μπάρλα κατηγόρησε τον επιχειρηματία για εξύβριση, απειλές και βίαιη συμπεριφορά και γι’ αυτό τον λόγο προχώρησε σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, γεγονός που έγινε γνωστό από δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.
Την επόμενη ημέρα, ο ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων Fresh έδωσε τη δική του απάντηση στα media μέσω του δικηγόρου του, Σταύρου Τόγια.
Σήμερα, ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά προσωπικά μιλά στην εφημερίδα Espresso και αποκαλύπτει θα κάνει ανακωχή για χάρη των παιδιών του.
«Στο φύλλο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα της περασμένης Κυριακής δημοσιεύθηκαν αυτούσιες περικοπές αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων της πρώην συζύγου μου Ευαγγελίας Μπάρλα, οι οποίες αναπαράχθηκαν στον ηλεκτρονικό Τύπο. Δεν προτίθεμαι να αντικρούσω επί τους ουσίας τους αναληθείς αυτούς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς και μάλιστα δια του Τύπου. Εκείνο που προέχει για εμένα είναι να διαφυλάξω την ψυχική ακεραιότητα των παιδιών μας και την οικογενειακή μου ηρεμία. Άλλωστε εκπληρώνω στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μου προς τα παιδιά μου και την πρώην σύζυγό μου, πράγμα που ούτε η ίδια αμφισβητεί. Σας ενημερώνω τέλος, ότι τα δυο μέρη ήδη βρίσκονται σε προχωρημένη επικοινωνία που διεξάγεται σε θετικό κλίμα, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας», είναι οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Ηλία Κρασσά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !