Μάρκος Σεφερλής:Πάει να καεί πριν την ώρα του!

2
Πριν την ώρα του φαίνεται πως θα καεί ο Μάρκος Σεφερλής.Ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν αρνείται να δώσει καμία συνέντευξη και μάλιστα σε αυτές είναι απόλυτα αφοπλιστικός.Αποκαλύπτει απίστευτο παρασκήνιο,ξεκουράζοντας και τους τηλεοπτικούς συντάκτες.Το χειρότερο όμως είναι ότι δίνει υποσχέσεις σχετικά με την πρωινή εκπομπή που θα παρουσιάσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.Τονίζει ότι θα κάνει το διαφορετικό που δεν θα έχει κοινά στοιχεία με τους απέναντι και πολλά άλλα.

Πρέπει ο κύριος Σεφερλής να προσέξει και να αντιληφθεί ότι η πρωινή ζώνη είναι δύσκολη και είναι μία μεγάλη μάχη.Συνήθως οι παρουσιαστές δεν ανοίγονται και δεν μιλάνε πολύ,διότι θα βρίσκονται στον αέρα τρεις ολόκληρες ώρες και η έκθεση είναι μεγάλη.

Πόσο μάλλον όταν ο ίδιος πρωταγωνιστεί σε παράσταση που κάθε μέρα την παρακολουθεί πάρα πολύς κόσμος.Αν υπάρχει λοιπόν στον Ant1 αντίστοιχη Γκαγκάκη καλό είναι να τον συγκρατήσει.

Και κάτι άλλο!Όσοι παρουσιαστές έδιναν μεγάλες υποσχέσεις έμειναν με τη χαρά.Και ο Κωστόπουλος ετοίμαζε ανατρεπτικό πρωινό και τελικά ήταν μία κακή απομίμηση των απέναντι.Και η Γερμανού υποστήριζε ότι θα γίνει ¨σκληρή¨ στις συνεντεύξεις και τελικά μόνο που δεν έβγαλε ένα πούπουλο να τους χαιδέψει.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

tvmind

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. tha einai megalh apotyxia isaksia tou kwstopoulou;)))))
    kalofagwtos;))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όλες τις συνεντεύξεις είναι ενήμερα τα γραφεία τύπου των σταθμών. Φυσικά και υπάρχει αντίστοιχη Γκαγκάκη tvmind!!!!! Για όνομα του θεού! Επειδή στα άλλα κανάλια δεν έχουν τη ματαιοδοξία να βγαίνουν στο γυαλί, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες θέσεις! Οσο για το τι πρωινό θα κάνει,δεν είπε ποτέ πως θα κάνει την ανακάλυψη της πυρίτιδας,μόνο ο Ουγγαρέζος μίλησε για εναλλακτικό πρωινό,όταν το ίδιο το κανάλι και ο Σεφερλής απλώς μίλησαν για αλλαγές στο ύφος και τον τρόπο! Καταιγισμό ειδήσεων και παπαρατσικών έχουμε και από τη Σκορδά,μια χαρά έξυπνη τακτική είναι αυτή.Νομίζεις πως η μέση νοικοκυρά ασχολείται να μπαίνει fb και να διαβάζει blog mediaka? Κάποιοι δεν ξέρουν καν ότι ο Σεφερλής θα κάνει το πρωινό.Θα πρεπε?Απεναντίας,όλη η Ελλάδα (και είναι επιτυχία τους) ξέρει πως οι Σκορδολιαγκαίοι κάνουν το πρωινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !