Ακόμα δεν έχει «κλείσει» τους συνεργάτες της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Το ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, θα έχει δικής της εκπομπή… είναι γνωστό. Το ότι ακούγεται η συμμετοχή του Αντώνη Λουδάρου στην εκπομπή και αυτό είναι γνωστό. Όμως γιατί δεν έχουμε ακόμα ακούσει για κανέναν άλλο ότι θα συμμετέχει στο πάνελ;

Γιατί πολύ απλά, η παρουσιάστρια ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει ποιοι θα την πλαισιώνουν. Η ομάδα της εκπομπής έχει «δει» πάρα πολλά άτομα, μεταξύ των οποίων και πολλά νέα πρόσωπα που είχαν συμμετάσχει στο casting που είχε κάνει ο σταθμός πριν από λίγο καιρό. Όμως ακόμα δεν έχει «κλείσει» κανείς!

Η επιθυμία της Κωνσταντίνας είναι να πάει η εκπομπή καλά και είναι πολύ αγχωμένη, αφού είναι και το πρώτο «σημαντικό» τηλεοπτικό της βήμα. Οι φήμες λένε ότι η παρουσιάστρια δεν θέλει να υπάρχει άλλη γυναίκα στην εκπομπή, εκτός της ίδιας, και ψάχνει να βρει άντρες δημοσιογράφους ή μη για να την πλαισιώνουν. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου, οι πληροφορίες που θα μας έρχονται για αυτή την εκπομπή θα είναι λίγες, αφού οι περισσότερες συσκέψεις γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !