Με δύο εβδομάδες καθυστέρηση ξεκινούν τα γυρίσματα του παιδικού talent show που αναμένεται να είναι μία από τις μεγάλες επιτυχίες της επόμενης σεζόν.Παρουσιάστρια θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μία εξαιρετική επιλογή κατά τη γνώμη μας, αφού πρόκειται για μια ταλαντούχα επαγγελματία, που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα στο εργασιακό της περιβάλλον και μόνο καλά λόγια έχουν να λένε όλοι για εκείνη.
Η Ντορέττα, όμως, είναι και μια πλήρως αφοσιωμένη μητέρα δύο πανέμορφων γιων, που απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς της.
Επόμενο, λοιπόν, είναι να είναι και μια ιδανική οικοδέσποινα για ένα show όπ
ου πρωταγωνιστές θα είναι τα παιδιά και όχι οι ενήλικες.
Η μεγάλη έκπληξη, όμως, του Music School αναμένεται να έρθει από την ομάδα των coaches, αφού το όνομα που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, αλλά δεν έχει διαρρεύσει- μέχρι τώρα τουλάχιστον!- είναι αυτό του Βαγγέλη Γερμανού- ένας αντικειμενικά χαρισματικός καλλιτέχνης που προτιμούσε όλα αυτά τα χρόνια να κρατάει χαμηλό προφίλ.
Οι αποφάσεις, πάντως, πρέπει να παρθούν άμεσα αφού την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί για πρώτη φορά η ομάδα μπροστά στις κάμερες.
entertv.gr

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com