Mάκης Πουνέντης ή αλλιώς σαν άλλος.. Παύλος Σταματόπουλος. Γιατί με το ζόρι και αυτός στο γυαλί;

0
Ο Μάκης Πουνέντης είναι χαρισματικός, δημοφιλής και έχει φανατικό κοινό -έστω και σε πτώση- στο ραδιόφωνο. Ως τηλεοπτική περσόνα τον θυμόμαστε να παρουσιάζει μουσική εκπομπή στα 90s και από διάφορες άλλες συμμετοχές σε τηλεοπτικές παραγωγές ή ως καλεσμένος να λέει πάντα την γνώμη του για τα μουσικά και όχι μόνο δρώμενα. Σήμερα, ακούγεται πώς θα παρουσιάσει εκπομπή. Στον Alpha, στον Σκάι, μόνος του, με την Θεωνά, την Ηλιάκη, δεν έχει καν σημασία.  Ξαφνικά και κυριολεκτικά από το πουθενά θέλει να βγει πάλι στο γυαλί. Δεν εξηγείται πώς μετά από τόσα πολλά χρόνια συζητείται για πρώτη φορά διαρκώς το όνομά του για συμπαρουσίαση εκπομπής.

Ο ίδιος με αξιοσημείωτη καριέρα και με ανάληψη τόσο σημαντικών θέσεων στο ραδιόφωνο, αλλά και σε δισκογραφική, τι ζόρι τραβάει; Τον Παύλο Σταματόπουλο δεν τον βλέπει; Στο ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό εργάζονταν. Διευθυντής του ήταν. Οι δύο άντρες έχουν αρκετά κοινά. Από το παρωχημένο χιούμορ μέχρι το στυλιζαρισμένο και επαναλαμβανόμενο ύφος λόγου. Από την τηλεοπτικά επιδερμική προσέγγιση των πραγμάτων -μην εκνευρίσουμε κανέναν- μέχρι και τα ευφυολογήματα ίδιου τύπου και ουσίας. Από την θέση πασαδόρου σε πρώτα βιολιά μέχρι την πολλάκις εξαναγκασμένη προσπάθεια πρόκλησης γέλιου.

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής. Θα δείξει εάν είναι ορθή η απόφαση του Μάκη Πουνέντη να ασχοληθεί ενεργά με την τηλεόραση.  Ξανά και μετά από τόσα χρόνια αποχής. Φυσικά, είναι δεκτή και κατανοητή η ανθρώπινη φιλοδοξία του καθενός. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !