Το Μega , το πρωινό κι ο Μάρκος.

2
Όπως όλα δείχνουν πια ο Μάρκος Σεφερλής θα είναι ο νέος οικοδεσπότης στο ολοκαίνουριο πρωινό που ετοιμάζει το κανάλι της μεσογείων.
Δεν θα σταθώ ούτε στο αν ο Μάρκος είναι ή θα μπορεί να είναι καλός παρουσιαστής αλλά ούτε και στο αν αυτό το νέο εγχείρημα θα πετύχει. Όταν είσαι όμως ένα κανάλι με τόσες πολλές επιτυχίες , επι σειρά ετών είσαι το πρώτο κανάλι της χώρας και έχεις ήδη καεί απο την δική σου συνταγή , απο τα δικά σου λάθη πώς επιλέγεις πάλι την περπατημένη;
Μπορεί πέντε χρόνια πρίν το να φέρεις ενα ζεύγος απο δύο ουσιαστικά διαφορετικούς κόσμους να είναι πρωτότυπο και όντως να καταφέρεις να πετύχεις . Η αποτυχία όμως της ίδιας αυτής συνταγής είναι ακόμα νωπή και εφόσον εσύ ο ίδιος (σαν κανάλι πάντα....) μπροστά σε πολλούς δημοσιογράφους αναφέρεις ότι θα δοκιμάσεις κάτι καινούριο γιατί δεν το κάνεις το άτιμο;
Ο ίδιος ο Σεφερλής αλλά και το κανάλι συμφωνούν σε ένα πράγμα στο ότι θα μείνουν μακρία απο το gossip . Να σας πώ κάτι ; Αδύνατον απλά δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο. Θα έχει δηλαδή καλεσμένη την Φουρέιρα και δεν θα την ρωτήσει πως είναι η σχέση της με τον Σαμαρα; η θα παίζει αποσπάσματά απο το music school και δεν θα αναφερθεί απο κανέναν η σχέση Θεοφάνους - Ευριδίκης;  Αφού προφανώς και το ίδιο το κανάλι επέλεξε τους δυο αυτούς ανθρώπους για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Όταν αναλαμβάνεις ένα πρωινό ότι και να κάνεις η συνταγή θα παραμείνει πάντα η ίδια ακόμα και οι Καραμέρος - Χαριτάτος και μαγείρευαν και ζώδια άκουγαν και gossip έκαναν. Μόλις δεις τα σκούρα έκει θα καταλήξεις γιατί ο κόσμος έχει συνήθειες και δεν έχει κανένα λόγο να τις αλλάξει.
Ήδη ο Μάρκος έπεσε στο πρώτο του ατόπιμα αναφέροντάς στην συνέντευξη του στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα αναφερόντας ότι η γυναίκα του αν είναι στην εκπομπή θα είναι και έγκυος γιατί αυτό πουλάει... ( ας θυμηθούμε τι έπαθαν οι πιο πάνω αναφερόμενοι μετά απο παρόμοιες δηλώσεις)
 Ο σεπτέμβρης δεν είναι όσο μακρία φαίνεται κι εδω θα είμαστε για να δούμε τι απ όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν και τι οχι.

Αχιλλέας Χαραλαμπίδης

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !