Ο Στάθης Πουρουτίδης είδε το φάντασμα του Νίκου Μουτσινά

1

Γράφει ο Στάθης Πουρουτίδης

Το Καλοκαίρι παντού, σου λέω  ξεκίνησε στον  Alpha, δεν τα έμαθες, ναι το περίμενα πως και πως,
με αγωνία (λέμε τώρα) έκοψα καρπούζι και…  δεν το λες ότι με πήρε και η χαρά σβάρνα, όχι από το καρπούζι από την εκπομπή (μέλι το καρπούζι).  Είπα να μη γράψω από την πρώτη ημέρα γιατί η πρεμιέρα τους θα είχε άγχος και για να μην πουν ότι έχω κακία (ξέρουν αυτοί) όμως και τη δεύτερη μέρα πάλι τα ίδια και τα γίδια. Το περίμενα πιο πιο, πιο.
Αρχίζω με το τι μου άρεσε.
- Μου άρεσαν πάρα πολύ τα βίντεο της Ειρήνης Γκανιάτσου, το σκηνικό, το σκηνικό, το σκηνικό… α! και το σκηνικό.
Ας περάσω και στο τι δεν μου άρεσε.
- Ότι δεν γέλασα (το είπα και σε άνθρωπο της εκπομπής) , το ήταν τόσοι πολλοί (casting τσιρίγματος έκαναν, μα όλες τσίρισμα)  και η χημεία δεν κούμπωσε, δεν ξέρω. Αν δεν υπάρχει η πλάκα τότε άστα κάτω που τα πας άρπατα και τρέχα. Καλοκαίρι είναι, καλοκαίρι θέλετε να μας δώσετε νομίζω. Οι περσινοί ΠΕΔΕΣ τουλάχιστον γελάγανε και γελάγαμε. Ίσως φταίει και η ροή τους που είναι τόσο γρήγορη, που η αγωνία τους για την ολοκλήρωση του θέματος (Χριστέ μου τι γράφω) ώστε να πάνε παρακάτω είναι τόσο αγχωτική που χάνονται (control λαμβάνει το μήνυμα).
-Η επιλογή να εντάξουν στην εκπομπή ενότητα με βραβεία…  ήταν για κλάματα. Ο Νίκος Μουτσινάς  ζει ανάμεσά μας. Το πνεύμα του δεν λέει να φύγει από εκεί (μη ξεχνάς ότι το σκηνικό τους στήθηκε στο πλατό των τότε Δέστε τους).  Να αγιάσει το στόμα του,  αυτού-αυτής δεν ξέρω που είπε το: «Δεν είμαστε όλοι για όλα». Είναι σα να με βάλεις εμένα να σου μιλάω για το Μουντιάλ που δεν ξέρω τι σχήμα έχει η μπάλα (δεν θες και δεν θέλω). Ας βγάλουν μια τηλεφωνική το Νικόλα να γίνει το συμπούρμπουλο ρε αδερφέ.
- Ο Αρναούτογλου που τους έκανε ποδαρικό και το έπαιζε ανήξερος ότι τον περίμενε απ’ έξω η κάμερα της εκπομπής. Οκ αυτά τα και καλά σε τσάκωσα ανήκουν σε άλλη εποχή. Ξυπνήσανε οι τηλεθεατές Γρηγοράκη.
- Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να θεωρείτε το πουλέν τους ( κι εμένα μου αρέσει σαν παρουσία) και ναι έχει το πρώτο ρόλο, όμως το ντύσιμο της (βγήκε και με μαγιό, ε να μη δούμε τα πως τα λένε... καλλίγραμμα πόδια της ), το βάψιμο της ( τι γίνεται ντάλα καλοκαίρι με τις σκάφες πάνε τις πούδρες ;), η τρέσες της που δίνει και παίρνει, άσε το φούμο-ο άνθρωπος που γύρισε από όλα τα σολάριουμ (φαντάσου πόσες ώρες θέλει να αναστηλωθεί).  Ο συμπαρουσιαστής δε Παύλος Σταματόπουλος ας σταματήσει να Μουτσινίζει (έχει τύπο και χαρακτήρα ας κρατήσει αυτό). Η τηλεόραση είναι καθρέπτης και δείχνει τα πάντα. Αυτό μου έμαθε με το καλημέρα, η Διευθύντρια σας - Ζήνα Κουτσελίνη.
Αυτά κι όπως με κατάλαβε… με κατάλαβε.

mediasoup.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η εκπομπή εχει κακη θεματολογια.Ποιος νοιαζεται για τα ρουχα τα μυστικα ομορφιας κι όλα αυτά που δειχνουν.Δυστυχως ολες οι εκπομπες του αλφα εχουν αυτή τη μορφη. Πρεπει να αποκτησουν σταθερη ομαδα μπροστα απ'τις καμερες δυο ατομων και από κει και μετα να βλέπουμε το διδυμο να κανει και μονο του παιχνιδι. Πρεπει επισης να εκμεταλλεύονται ολο το ωραιο σκηνικο τους.Τελος καλοκαιρι είναι αυτό που πρεπει να κανουν είναι παιχνίδια,χιουμορ, σατιρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !