Κλέλια Ρένεση: Γυμνή στην μπανιέρα!

Demetrios Sellas
0
Με μια αποκαλυπτική συνέντευξη που την συνόδευσε με μια εξίσου αποκαλυπτική φωτογράφιση η Κλέλια Ρένεση θέλησε να μιλήσει τόσο για τα επαγγελματικά της δεδομένα όσο και για τις σχέσεις της με τους άνδρες στο Andro.gr. Μεταξύ άλλων η Κλέλια Ρένεση δεν δίστασε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που συνήθως κάνουν λάθος οι άνδρες στο πρώτο ραντεβού αλλά και τι θεωρεί "φάουλ" στο ντύσιμο ενός άνδρα.

-Ποιο είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουν στο φλερτ οι άνδρες; 
Ακόμη και η έλλειψη αυτοπεποίθησης δεν είναι λάθος. Αντίθετα, μπορεί να είναι και γοητευτικό. Πρόβλημα στο φλερτ των ανδρών υπάρχει όταν δεν αναγνωρίζουν το ρόλο τους και δεν έχουν τη δύναμη να τον υποστηρίξουν. Όταν κάποιος σε πλησιάζει προσπαθώντας να μιμηθεί αυτό που φαντάζεται ότι θέλεις να δεις. Κάτι που είναι λάθος, γιατί κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί. Πολλοί άνδρες φορούν ένα «κοστούμι» που δεν τους ταιριάζει, στο πλαίσιο ενός ρόλου που υποδύονται. Προσωπικά, ποτέ δεν με ενόχλησε το φλερτ από έναν άγνωστο, που θα σε πλησιάσει και θα σου πει «είσαι όμορφη, θα ήθελα να πούμε δύο κουβέντες». Το εκτιμώ πολύ περισσότερο από έναν άλλο που θα σε πλησιάσει με διάθεση να φανταστεί τι χρειάζεσαι, τι θα ήθελες, για να παίξει τον αντίστοιχο ρόλο. Το καλύτερο φλερτ είναι η αλήθεια. Να ξέρεις ποιος είσαι, τι θες, και τι κουβαλάς.

-Τι δεν θα ήθελες ποτέ να δεις να φοράει ένας άνδρας; 
Δεν μου αρέσουν καθόλου τα μυτερά σκαρπίνια, με δέρμα φιδιού για παράδειγμα, αν και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να έβλεπες να τα φοράει λόγου χάρη ο Mick Jagger και να έλεγες «Θεός είναι, μα πόσο του πάνε!». Οπότε νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι το ρούχο, αλλά αυτός που το φοράει. Αν δεν μπορεί να το υποστηρίξει και τον φοράει αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !