Δούκισσα Νομικού: ΄΄Προτιμώ ο άντρας να κάνει το πρώτο βήμα΄΄

Unknown
0
Αγαπάει το καλοκαίρι και μοιράστηκε την καλοκαιρινή της διάθεση μέσα από τις σελίδες εβδομαδιαίου περιοδικού, την ώρα που πόζαρε στον φακό του με εντυπωσιακά μπικίνι και ολόσωμα μαγιό!
 Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» για τον έρωτα, τους άντρες, την χρονιά που πέρασε, τους ανθρώπους που την εκμεταλλεύτηκαν, αλλά και τα όσα θέλει από τη ζωή της.
 «Στο παρελθόν μπορεί και να έχει συμβεί, χωρίς να το είχα καταλάβει εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή», είπε όταν ρωτήθηκε αν υπήρξαν άνθρωποι που την εκμεταλλεύτηκαν και πρόσθεσε: «Τα τελευταία χρόνια όχι. Ξέρω τι θέλω, όπως επίσης αντιλαμβάνομαι τι θέλουν και οι άλλοι από εμένα». Όσο για τους άντρες; «Να είναι αληθινός, τρυφερός και να θέλει να με βλέπει να χαμογελώ», αυτά θέλει από έναν άντρα, τονίζοντας ότι στο φλερτ «είμαι ντροπαλή. Προτιμώ ο άντρας να κάνει το πρώτο βήμα». Αποκάλυψε ακόμα ότι είναι μόνη αυτή την περίοδο.
 Από τις σχέσεις της κρατά μόνο τις θετικές στιγμές ενώ στη ζωή της επιθυμεί «να είναι η οικογένειά μου δυνατή, θέλω ο κόσμος να μην έχει προβλήματα, θέλω να έχω τη δουλειά που αγαπώ, θέλω να τρώω παγωτά χωρίς να παχαίνω και θέλω να πηγαίνω καθημερινά βόλτα στη θάλασσα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !