Τι είναι αυτό που οδήγησε τελικά εκτός ραδιοφώνου τον Μάκη Πουνέντη;

Unknown
0
Εκτός του ραδιοφωνικού σταθμού «Λάμψη 92,3» βρέθηκε ο Μάκης Πουνέντης, την ώρα που οι φήμες τον θέλουν να αναλαμβάνει τηλεοπτική εκπομπή! Πάντως, η λύση της συνεργασίας του με τον σταθμό, οφείλεται κυρίως στα χαμηλά ποσοστά ακροαματικότητας και είχε προαναγγελθεί εδώ και μερικούς μήνες.
 Ο Μάκης δεν κατάφερε να πείσει το κοινό με την πρωινή του εκπομπή, παρά το ότι βρέθηκε στον «Λάμψη 92,3» με τον «αέρα» της πρωτιάς από τον προηγούμενο σταθμό και την εκπομπή του. Είναι ενδεικτικό ότι η ακροαματικότητά του «έπεσε» περίπου κατά 2%.
 Εκτός από τις χαμηλές «πτήσεις», ο Μάκης φαίνεται πως δεν κατάφερε να συμβαδίσει και με την έρευνα που έκανε η διοίκηση του σταθμού, με στόχο να «τονώσει» το playlist της. Καλά πληροφορημένες πηγές είπαν ότι ο διευθυντής – παραγωγός δεν φάνηκε να ενστερνίζεται την έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, συνέχισε τις ίδιες μουσικές επιλογές και το αποτέλεσμα «δεν του βγήκε».
 Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο «Λάμψη 92,3» αναζητά το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Μάκη Πουνέντη, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα μαζί με εκείνο της πρώην ραδιοφωνικής του συνεργάτιδας και καλής του φίλης, Μαρίας Ηλιάκη, για απογευματινή εκπομπή στον Σκάι.

Star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !