Καλοκαίρι παντού: Άνευρο ξεκίνημα, παντελώς αδιάφορη η Καινούργιου, με το ζόρι στο γυαλί ο Σταματόπουλος.

3
Οι πρώτες μέρες της εκπομπής κρίνονται επιεικώς μέτριες. Δεν είναι μόνο η αναμενόμενη θεματολογία ή και η άνευρη ροή της εκπομπής. Είναι κυρίως οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της.

Η Κατερίνα Καινούργιου "αρπάζει" την ευκαιρία να βγει επιτέλους και σχεδόν μόνη μπροστά, αλλά το αποτέλεσμα είναι αδιάφορο. Πλήρης έλλειψη ικανότητας τηλεοπτικής διαχείρισης θεμάτων, ενστικτώδης αποστασιοποίηση από το κάθετί και ουδεμία προσπάθεια αποτίναξης του τηλεοπτικού ναρκισσισμού της. 

Από την άλλη, ο Παύλος Σταματόπουλος συνεχίζει να αναλώνεται χωρίς πραγματικό λόγο -ίσως μόνο η ανθρώπινη προσωπική φιλοδοξία- μπροστά στο γυαλί. Η εμπειρία και το ιδιαίτερο χιούμορ του τον καθιστούν πολύτιμο εργαλείο -για περιορισμένου έστω τύπου εκπομπές- πίσω από τις κάμερες. Αυτό δεν αρκεί, όμως, για να είναι και μπροστά. Τηλεοπτικά αμήχανος με παρωχημένο και στυλιζαρισμένο ύφος λόγου "ατάκας στην ατάκα" και "κοροιδεύω την παρουσιάστρια, αλλά πάντα επιδερμικά και στην ουσία την εξυψώνω" καταλήγει ένας βαρετός τηλεοπτικός χαρακτήρας.

Όλα αυτά λίγη σημασία έχουν πάντως. Ο Alpha επέλεξε να τους δοκιμάσει και ίσως ορθώς πράττει τελικά, αφού αποτινάσσει πολλά "βάρη" από πάνω του. 
Οι ίδιοι από την άλλη ικανοποιούν τις δικαιολογημένες επαγγελματικές τους φιλοδοξίες και τεστάρονται δίχως αύριο για πρώτα βιολιά.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λιγο "Fm Live" πολυ "Δεστε τους", ενας πρωην "λεω αχρηστες πληροφοριες και ερευνες για να γελασουμε", μια πρωην "βαλτε τρεσσα, μπορειτε" και ετοιμη η Super εκπομπη του καλοκαιριου... Και το "Ρετιρε" να βαλουν απεναντι πιο ενδιαφερον θα εχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχω καταλαβει γιατι συνεχιζουν να υπαρχουν ακομη στην τηλεοραση Καινουργιου κ Σταματοπουλος..Ειχα την ελπιδα οτι η κριση θα ξεσκαρταρει λιγο την κατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκατσα σήμερα να τους δω από περιέργεια και δεν βλέπονται.Η Καινούριου είναι εκνευριστική και εκτός πραγματικότητας,εντάξει καταλαβαίνω ότι θέλει ο κόσμος και λίγο χαμόγελο αλλά αυτή είναι σαν να ζει σε άλλη χώρα ο δε Σταματόπουλος είναι αδιάφορος και αυτά τα αστεία που κάνει δεν είναι αστεία!Θέματα αδιάφορα συνεργάτες αδιάφοροι τα νούμερα δεν τα λες και ψηλά αλλά για την εκπομπή που παρουσιάζουν δεν είναι άσχημα.Λυπάμαι αλλά μονοψήφια θα έπρεπε να κάνουν.Αν πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει είναι για να έχει ο κόσμος δουλειά στον τηλεθεατή αυτή η εκπομπή δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !