Το λάθος της ΤV...

0
Όλες οι εκπομπές μια προς μία φτάνουν στο τέλος τους οι περισσότερες απο αυτές δεν θα ξανα είναι στους δέκτες μας την επόμενη σεζόν , άλλες γιατί δεν πήγαν καλά σε νούμερα κι άλλες γιατι τελικά δεν κατάφεραν να κάνουν αυτό που είχαν σαν στόχο.
Στην  ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια είχε περάσει η ιδέα οτι  πρέπει να υπάρχουν εκπομπές με ομάδες. Αυτο φυσικά όπως αποδεικνύεται στο χρόνο είναι ενα μεγαλό λάθος. Δεν είναι τόσο περίεργο που απο όσες εκπομές εως τώρα έχουν κλείσει η μονη που συνεχίζει είναι αυτή της Ελένης; Το θέμα δεν είναι να λές οτι είσαι ομάδα το θέμα είναι να είσαι ομάδα.
Πάντα και σε όλα τα επίπεδα της ζωής όχι μόνο στην τηλεόραση πρέπει να υπάρχει η έννοια του leader , κάποιος πάντα πρέπει να ηγείται μιας ομάδας, αλλά αυτό το χάρισμα δεν το έχουν όλοι και το λάθος γίνεται όταν κάποιος που δεν μπορεί "εκλέγεται" αρχηγός , είτε γιατί ο ίδιος έχει προσδοκίες είτε γιατί κάποιοι του δίνουν το δικαίωμα να έχει αυτές τις προσδοκίες.
 Ας δούν λοιπόν οι τηλεάνθρωποι τι εκπομπές θέλουν να βγάλουν στον αέρα και ας βρούν επιτέλους τα κατάλληλα πρόσωπα που θα βρίσκονται σε αυτές.
Γιώργος Παπαδάκης , Ελένη Μενεγάκη , Τατιάνα Στεφανίδου ,αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην τηλεόραση όχι γιατί κάποιοι τους θεώρησαν ικάνους αλλά γιατί αποδείχτεικε στο χρόνο ότι είναι ικανοί , γιατί παρ όλο που είναι τα πρώτα ονόματα στις εκπομπές τους πάντα ήταν μέρος μιας όμάδας...



Αχιλλέας Χαραλαμπίδης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !