Ο Ντίνος Σιωμόπουλος στο ¨Splash¨ του Ant1?

0
Στον Αντ1 ετοιμάζουν αυτή την περίοδο τα προγράμματα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν και ένα από αυτά είναι το ¨Splash¨.Το νέο παιχνίδι-υπερπαραγωγή του καναλιού που θα έχει 6 celebrities να επιδίδονται σε δοκιμασίες αρκετά δύσκολες στις καταδύσεις.Ονόματα ακόμα δεν έχουν ακουστεί,ούτε και αυτό του παρουσιαστή,ωστόσο μία συνέντευξη του Ντίνου Σιωμόπουλου στη real μας πονηρεύει αρκετά.

Συγκεκριμένα απάντησε στην ερώτηση αν θα συμμετείχε σε ένα show χορού.«Δεν θεωρώ ότι όταν κάποιος πηγαίνει σε ένα σόου χορού ή κάτι παρόμοιο, «τσαλακώνεται». Είναι επιλογή του και μπορεί να θέλει να αναδείξει ταλέντα που κανείς δεν έχει φανταστεί ότι έχει, και -γιατί όχι;- να αλλάξει προς το καλύτερο η ζωή του. Προσωπικά δεν με έχει απασχολήσει αυτό το θέμα. Άλλωστε, ούτε να χορεύω ξέρω ούτε πιστεύω ότι όλοι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Δεν σας κρύβω, όμως, ότι αν γινόταν ένα talent show για extreme sports μπορεί να μην είχα την ίδια άποψη, γιατί λατρεύω την επαφή με τη φύση και τον συνδυασμό άθλησης και αδρεναλίνης».

Αυτό δηλώνει ότι ή του έχει γίνει πρόταση για το splash ή απλά ρίχνει την ατάκα του για να τον έχει στο μυαλό του ο Γιάννης Λάτσιος.Πάντως ο Ντίνος είναι αρκετά γνωστός τόσα χρόνια από τον ενημερωτικό χώρο και θα είχε αρκετό ενδιαφέρον να τον γνωρίσουμε και σε κάτι διαφορετικό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !