Νέες Αμερικάνικες Σειρές στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Mega

0
Σε μία προσπάθεια ανασύνταξης του ψυχαγωγικού προγράμματος του, ο Μεγάλος Σταθμός της χώρας εντάσσει 4 νέες σειρές αμερικανικής παραγωγής. Community,The Big C,The Client List και Unforgettable είναι οι παραγωγές τα δικαιώματα προβολής των οποίων εξασφαλίστηκαν για λογαριασμό του Mega. Μυστήριο, έρωτες, πάθη, φιλίες, διλήμματα, γέλιο, αυτοσαρκασμός και ερωτήματα για την ζωή και τον θάνατο απαρτίζουν τις θεματικές των σειρών αυτών.

Community: Σε ένα κοινοτικό πανεπιστήμιο κάπου στην πολιτεία του Κολοράντο, θα βρεθούν 7 άτομα που η κακοτυχία τους “χτύπησε την πόρτα¨. Ένας δικηγόρος,ο Τζεφ, χωρίς δίπλωμα νομικής, που προκειμένου να κρατήσει την δουλειά του πρέπει να πάρει το πτυχίου του, θέλοντας να εντυπωσιάσει μία ακτιβίστρια που επιθυμεί να ,την Μπρίττα, οργανώνει μία ομάδα μελέτης ισπανικών. Σ'αυτή την ομάδα είναι μία χωρισμένη νοικοκυρά που προσπαθεί να αλλάξει την ζωή της και να δημιουγρήσει την επιχείρηση που πάντα ονειρευόταν, ένας νέος με σύνδρομο Asperger(διαταραχή του αυτισμού) με διακαή πόθο να κινηματογραφήσει τις δικές του ταινίες, μία πανέξυπνη και χαρισματική δεκαοχτάχρονη που έχασε την ευκαιρία να ενταχθεί σε κάποια από τις σχολές της αρεσκείας της λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων από την πίεση να είναι τέλεια σε όλα, ένας αθλητής που έχασε την υποτροφία του εξαιτίας ενός τραυματισμού που ο ίδιος προκάλεσε για να αποφύγει τις πιέσεις που φέρουν τα αθλήματα, και ένας εκατομμυριούχος σε ένα ταξίδι αναζήτησης του εαυτού του και απώλειας της μοναξιάς. Μέσα από μπερδέματα και καταστάσεις που προκαλούν γέλιο, η ομάδα θα αποκτήσει φιλικούς δεσμούς και αργότερα μία δυνατή φιλία. Η σειρά έχει συχνές αναφορές στην ποπ κουλτούρα, ενώ κάνει ταυτόχρονα κριτική της άκριτης κατανάλωσης των προσφερόμενων από τα ΜΜΕ προϊόντων.

The Client List: Μία μητέρα δύο παιδιών, που ο άντρας της την αφήνει στο έλεος του θεού μετά από μία οικονομική δυσχέρεια που οδηγεί την οικογένεια στην καταστροφή,αναζητά εργασία. Τελικά πιάνει δουλειά στο τοπικό σπα της περιοχής της, αλλά τα χρήματα δεν είναι αρκετά για να εξοφλήσει τα χρωστούμενα και να ζήσει τα παιδιά της. Έτσι, αποφασίζει να συμμετέχει και εκείνη στην “έξτρα” παροχή του σπα,προκειμένου να κερδίσει κάποια παραπάνω χρήματα. Αντιμέτωπη με τα ηθικά διλήμματα και την διπλή ζωή, η πρωταγωνίστρια διχάζεται και αντιλαμβάνεται με σκληρότητα την πραγματικότητα, ενώ παράλληλα θα γνωρίσει τις πτυχές της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και των φετίχ μέσα σε αυτήν. Μία σειρά που ασχολείται με τα ζητήματα που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα, τον ρόλο της μέσα στην κοινωνία και τα όριά της, θέτει τα ερωτήματα για την ηθική και,κυρίως, για την προώθηση προς τα “σκοτεινά” μονοπάτια.

The Big C: Μία καθωσπρέπει σύζυγος, μητέρα και δασκάλα σε μία πόλη της Μινεσότα είναι η κεντρική ηρωίδα της σειράς. Η ζωή της ανατρέπεται όταν μαθαίνει πως πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο. Η ίδια δεν πτοείται και αρχίζει επιτέλους να ζει την ζωή της όπως εκείνη επιθυμεί και θέλει. Αρχικά, κρατώντας το μυστικό, και στη συνέχεια, μοιράζοντας την ασθένεια της με κάποιους φίλους και την οικογένεια της, συμπεριφέρεται με τρόπους που προκαλούν εντύπωση και αισθήματα ανησυχίας στους γύρω της. Με το βλέμμα στην ψυχολογική πίεση και απογοήτευση των ανθρώπων που προσβάλλονται από καρκίνο και των γύρων τους, η σειρά θίγει το θέμα αυτό με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τος καρκινοπαθείς, ενώ δείχνει την κατάσταση στην οποία αυτά έρχονται. Με αλήθεια και περηφάνια, με ακρότητες και τελική αποδοχή της κατάστασης, η πρωταγωνίστρια περνάει όλες τις ψυχολογικές εκφάνσεις που συνιστούν τέτοιες καταστάσεις, ενώ στο τέλος δείχνει την θέληση της για ζωή και προσπαθεί να παλέψει για αυτήν.

Unforgettable: Μία ντετέκτιβ στην Νέα Υόρκη, με μία σπάνια ασθένεια που της επιτρέπει να θυμάται κάθε λεπτομέρεια που έχει δει σε όλη της τη ζωή είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς. Μετά από χρόνια απουσίας από το σώμα αποφασίζει να επιστρέψει για να βοηθήσει σε μία υπόθεση κατόπιν παρότρυνσης από τον πρώην εραστή και συνεργάτη της. Αυτό της δίνει και την ευκαιρία να επιλύσει την μόνη υπόθεση που πραγματικά την ενδιαφέρει: την δολοφονία της αδελφής της. Η ικανότατη αστυνομικός, που λόγω της ιδιαιτερότητάς της είναι σε θέση να επιλύει γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά της υποθέσεις που της ανατίθενται, δεν μπορεί να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη τη μέρα της δολοφονίας της αδερφής της. Η σειρά αστυνομική και μυστηρίου στη βάση της, δείχνει την σκληρότητα και την αγωνία του επαγγέλματος, ενώ αγγίζει και προσωπικές ιστορίες. Με ο βλέμμα στην σπάνια υπέρ-ασθένεια, η κεντρική ηρωίδα έρχεται αντιμέτωπη με δύσκολες και δυσμενείς καταστάσεις, στην αναζήτηση για τον δολοφόνο του αγαπημένου της προσώπου.

Άγγελος Χατζηδάκης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !