Happy Day vs Πρωϊνό: η μάχη αρχίζει!

Nessun Dorma
0
Η Σταματίνα επιστρέφει σήμερα στην εκπομπή της! Πρεμιέρα ξανά λοιπόν και μάλιστα σε μία εκπομπή στην οποία έχουν προστεθεί 45 επιπλέον λεπτά. Η εκπομπή Happy Day ξεκινούσε στις 8 και ολοκληρωνόταν στις 10.15. Από σήμερα θα τελειώνει στις 11.00. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθούν ''απέναντι'' για μία τηλεοπτική ώρα τα δύο πρωϊνά προγράμματα του Alpha και του Ant1. Κι αυτό θα γίνει για μία εβδομάδα. Γιατί το Happy Day θα συνεχιστεί μέχρι την 1η Αυγούστου, ενώ το Πρωϊνό θα ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας.




Πάντως η εκπομπή τα πήγε πολύ καλά όσο έλειπε η Σταματίνα, κρατήθηκε στο ''ύψος'' της και μάλιστα ήταν πολύ ψηλά στα νεανικά κοινά πλησιάζοντας το Πρωϊνό ακόμη και τρεις μονάδες, αφήνοντας πίσω της όλες τις πρωϊνές και πολύ πρωϊνές εκπομπές. Από την άλλη, οι παρουσιαστές βρίσκονταν σε άψογη επικοινωνία και αλληλοσυμπλήρωση μεταξύ τους, δείχνοντας ότι λειτουργούν ως ομάδα.

Αν λάβουμε υπ' όψη μας και το γεγονός ότι την Παρασκευή ήταν η τελευταία εκπομπή για το Πρωϊνό mou του Mega, τότε καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να δούμε μια πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική μάχη. Συντονιστείτε!

 https://www.antenna.gr/minisites/toproino/images/Header_HomeVids.jpg



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !