GAY ρόλοι της TV! Ποιοι τόλμησαν να υποδυθούν τους ομοφυλόφιλους στο γυαλί!

Unknown
0
Oι GAY που μπήκαν στην ζωή μας!Ποιοι τόλμησαν να υποδυθούν τους ομοφυλόφιλους στο γυαλί!

 Από την Άννα Λούνα

 Μπορεί να είναι μετρημένοι στα δάχτυλά… Έμειναν όμως στην ιστορία και άφησαν εποχή. Καταξιωμένοι και μη, ηθοποιοί του ελληνικού θεατρικού σανιδιού υποδύθηκαν με μεγάλη επιτυχία τους gay και όχι απλά δεν σόκαραν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά αγαπήθηκαν και οι ξεκαρδιστικές τους εμφανίσεις έμειναν στην τηλεοπτική ιστορία. Εισέβαλαν στην ελληνική τηλεόραση και έφεραν τα πάνω-κάτω. Όλοι τους αγάπησαν και έπαιξαν το ρόλο του gay, χωρίς ταμπού, με την επιτυχία φυσικά να είναι αναμενόμενη.




Γιάννης Μπέζος: Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον ταλαντούχο Γιάννη
Μπέζο στους «Απαράδεκτους» να υποδύεται έναν «απαράδεκτο» συγκάτοικο, σχεδιαστή μόδας, έναν θηλυπρεπή ομοφυλόφιλο που αποτελούσε το τέταρτο μέλος της παρέας των «Απαράδεκτων»; Κανείς! Τον αγαπήσαμε, τον λατρέψαμε και οι ατάκες του άφησαν εποχή. Ενσάρκωσε μια διαφορετικότητα που μας έκανε να γονατίζουμε από τα γέλια, έναν άνθρωπο με τις έντονες ανησυχίες του, τις ευαισθησίες, τα ξεσπάσματα και την αισιοδοξία ή την κατήφεια που χαρακτηρίζει όλους μας σε ροζ τόνους έδωσε μια άλλη νότα στους μέχρι τότε τηλεοπτικούς ρόλους.


 Αλέξανδρος Ρήγας:   Τόληηηη… ααχ βρε Τόλη φώναζε επιδεικτικά η Μαρίνα Κουντουράτου στους «Δυο Ξένους». Ο Τόλης δεν ήταν άλλος από τον Αλέξανδρο Ρήγα, ο οποίος είχε και την υπογραφή του σεναρίου της σειράς και υποδυόταν τον γκέι αρχισυντάκτη του πρωινάδικου που παρουσιάζει η Κουντουράτου. Ο γκέι αρχισυντάκτης και φίλος της παρουσιάστριας φέρνει τα πάνω κάτω, αφήνοντας τους όλου έκπληκτους, όταν... ερωτεύεται μια τραγουδίστρια σκυλάδικων, την οποία υποδύθηκε πολύ πετυχημένα η Δέσποινα Βανδή.






  Χρήστος Χατζηπαναγιώτης-Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «10 Μικροί Μήτσοι» άλλη μια σειρά σταθμός στην ελληνική τηλεόραση. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε έναν άλλο μη θηλυπρεπή gay, τον ταλαντούχο ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, στο ρόλο του γιου της χήρας Μήτσης, που η παραδοχή του πως ήταν ομοφυλόφιλος έφερνε απανωτά εγκεφαλικά στην μητέρα του, που δεν μπορούσε να παραδεχτεί πως ο γιος της όχι μόνο πήγαινε με άντρες, αλλά τους έφερνε και μέσα στο σπίτι…Ήταν ένας ομοφυλόφιλος που ήθελε να ζήσει αυτό που ήταν, χωρίς κόμπλεξ ταμπού και ανασφάλειες, μορφωμένος και συνειδητοποιημένος για την σεξουαλική ταυτότητα που είχε επιλέξει. Εκεί βέβαια συναντήσαμε και τον έξοχο πολυτάλαντο Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ρόλο του Τίμη gay κομμωτής με την «πούλιες και φτερά» ενδυμασία, την εξωφρενική ομιλία και την θηλυπρέπεια να ξεχειλίζουν και να χαρίζουν στους τηλεθεατές γέλιο μέχρι δακρύων. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπέκυψε για χάρη της υποκριτικής στο σενάριο που τον ήθελε να παίζει τον...χαρούμενο κομμωτή και τον έκανε με μεγάλη επιτυχία.





 Χρήστος Λούλης - Κώστας Κάππας :Στο «Κλείσε τα μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη η γκέι ρόλοι δεν έμειναν μόνο στην εμφάνιση αλλά προχώρησαν λίιιγο…παραπάνω. Δεν υπάρχει τηλεθεατής που μπορεί να ξεχάσει τη σκηνή με το φιλί ανάμεσα στο Χρήστο και Κώστα το γκέι ζευγάρι το οποίο έδωσε το πιο πολυσυζητημένο φιλί της τηλεοπτικής ιστορίας. Πάντα πρωτοπόρος ο Χριστόφορος, έβαλε τους δύο ήρωές του, που υποδύονταν ο Κωνσταντίνος Κάππας και ο Χρήστος Λούλης, να ανταλλάξουν το πρώτο φιλί μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου στην ελληνική τηλεόραση και κατάφερε να κλέψει την παράσταση, αλλά και την προσοχή του ΕΣΡ, που το... τιμωρεί με πρόστιμο 100.000 ευρώ, ποινή που αργότερα ακυρώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας.




  Γιώργος Πυρπασόπουλος: Είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα παιδιά της νέας γενιάς. Τον Γιώργο Πυρπασόπουλο τον είδαμε να ενσαρκώνει τον ρόλο του γκέι στην σειρά του Alpha «Υπέροχα πλάσματα». Γιώργος έγινε gay για τα μάτια της σειράς δίπλα στην Μυρτώ Αλικάκη στο ρόλο του Μπίλι. Οι τρεις φίλοι της σειράς ήταν εργένηδες της ηλικίας 30πλας και ο ηθοποιός ομολογουμένως ήταν πειστικότατος στο ρόλο του.












 Χάρης Ασημακόπουλος-Νίκος Πουρσανίδης: Οι παραπάνω ήταν το πρώτο gay ζευγάρι που αποφάσισε να εκδηλώσει και να επικυρώσει τον ερωτά του με την συγκατοίκηση στην ελληνική τηλεόραση. Το ζευγάρι συζεί στην περίφημη «Πολυκατοικία» του Mega. Ο Νίκος Πουρσανίδης υποδύεται έναν δικηγόρο κλάσης που λόγω του κοινωνικού κύρους που κουβαλάει δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για εκείνον. Το «αμόρε» του, στην σειρά είναι ο Χάρης Ασημακόπουλος, οι δυο τους αγαπιούνται και ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Ήταν ένα ζευγάρι που εκδηλώνει τη διαφορετικότητά του πολύ τρυφερά και αστεία και μάλιστα από τα πρώτα, της ελληνικής τηλεόρασης που απολάμβαναν τόσο την διαφορετικότητά τους.



Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ο άνθρωπος που έχει παίξει σχεδόν όλους τους gay ρόλους στην ελληνική τηλεόραση σε πάρα πολλά σήριαλ. Έχει υποδυθεί κατά καιρούς από τον πολύ συνεσταλμένο μέχρι τον πάρα πολύ ακραίο και από το πιο κωμικό μέχρι τον πιο δραματικό gay. Έχει παίξει τον gay μέσα σε αναμορφωτήριο, στο «Τμήμα Ηθών» έκανε μία τραβεστί, τον gay κομμωτή που έκλαιγε για τον δεσμό του αλλά κυρίως πλάσαρε συνήθως τον εαυτό του πολύ πιο διαφορετικά και χιουμοριστικά από ότι είναι στην πραγματικότητα οι gay και αυτό ήταν που τον έκανε να ξεχωρίσει για τις ερμηνείες τους και να μείνει στην ιστορία ως ο κατεξοχήν «gay της ελληνικής τηλεόρασης».

 Μίνως Θεοχάρης :Ο Μίνως Θεοχάρης είναι ο gay που έχει αναστατώσει τις τηλεοπτικές μας Δευτέρες μέσα από την σειρά «Κάτω Παρτάλι» του Mega, όπου υποδύεται τον gay φίλο της Βίβιαν, με μεγάλη επιτυχία, προκαλώντας μας ατέρμονο γέλιο. Ο τηλεοπτικός «Μανόλης» όπως μας συστήθηκε, δεν κρύβει την διαφορετικότητα του, (όπου αυτό είναι εφικτό, γιατί στο “Κάτω Παρτάλι” οι γκέι είναι ανεπιθύμητοι) αντιθέτως μάλιστα είναι πολύ καλά με τον εαυτό του για την σεξουαλική ταυτότητα την οποία έχει επιλέξει, αλλά ούτε τον ερωτά του για τον «Μπάμπη» έναν παλιό του σύντροφο. Αν και ο ρόλος του είναι αρκετά ιδιαίτερος και υπερβολικός θα λέγαμε σε κάποια σημεία ο Μίνως Θεοχάρης φροντίζει να μην τον «τσαλακώνει» και να πλασάρει την «καρικατούρα» που ήδη έχουμε γευτεί τα προηγούμενα χρόνια στους τηλεοπτικούς γκέι.





Μιχάλης Μαρίνος: Στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ο Κύριος και η κυρία Πελς» με τους Μιχάλη Μαρίνο & Άντα Λιβιτσάνου, νομίζαμε πως οι δύο τους ήταν το τέλειο ζευγάρι, στη ζωή και στην τηλεόραση. Εκτός από μία μικρή λεπτομέρεια…μισούνταν παράφορα! Μόλις τελείωνε το δελτίο ειδήσεων και έβγαιναν από το στούντιο, ο καθένας πήγαινε σε άλλο κρεβάτι και σε άλλη αγκαλιά…Μόνο που εκείνος, ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν γκέι και μάλιστα ζευγάρι με το γιο του καναλάρχη, για τον οποίον εργάζονταν και οι δύο. Το κοινωνικό κύρος που είχε αναπτύξει, και σε αυτή την περίπτωση δεν τον άφηναν να ζήσει με τον τρόπο που είχε επιλέξει, και για αυτό και κατατάσσεται στην κατηγορία των «καταπιεσμένων» τηλεοπτικών ομοφυλοφίλων.  


Δημήτρης Μακαλιάς - Γιώργος Τζαβάρας: Το καινούριο τηλεοπτικό γκέι ζευγάρι που μας παρουσιάζει το νεο τηλεοπτικό, χιουμοριστικό, «μανιφέστο» του MEGA «Μοντέρνα Οικογένεια» δεν είναι σαν τα άλλα που έχουμε δει μέχρι τώρα. Ο «Λάμπρος» και ο «Δημήτρης» συζούν 4 χρόνια. Ο «Δημήτρης» και ο «Λάμπρος» δεν κρατούν ούτε κρυφή τη σχέση τους, ούτε ο πατέρας αποκληρώνει τον γιο αλλά και ούτε συμβαίνει κάποιο δράμα σχετικό με την ομοφυλοφιλία τους. Ίσα-ίσα που είναι από τα ζευγάρια που μας προσφέρουν άφθονο γέλιο με τα όσα τους συμβαίνουν στην καθημερινότητά τους.Το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή τους είναι η απόφαση να υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι. Το ζευγάρι θα περάσει από σαράντα κύματα αφού τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει μέχρι να βρει το παιδί που θα υιοθετήσει, καθώς και τα εμπόδια που συναντά κατά την ανατροφή του παιδιού θα είναι πολλά. Σα ένα στρέιτ, καθημερινό ζευγάρι…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !