Είναι η Ζέτα η νεα Δούκισσα;

0
Με την είδηση και μόνο οτι η Δούκισσα Νομικού θα αναλάβει την παρουσίαση του dancing with the stars 4 , σχεδόν όλοι θεωρήσαμε οτι στόχος του Λάτσιου είναι να βρει την πιό πιστή αντιγραφή της Ζέτας Μακρυπούλια.
Βλέποντας το τρέιλερ και ακούγοντας αυτό το "ας ξεκινήσει
ο χορός " νομίζω πως όλοι ψιλο απογοητευτήκαμε. Όμως όταν ξεκίνησαν τα Live διαπιστώσαμε κάτι πολύ διαφορετικό , η νέα λοιπόν παρουσιάστρια και μπόρουσε να τα πεί καλά , αλλά και δεν έφερνε σε τίποτα την Ζέτα, ναι μπορεί να μας έλειπε η Ζέτα και ότι αυτή έδινε στο σόου αλλά η Δούκισσα μπόρεσε να σταθέι επ άξια στον ρόλο που της δόθηκε ,άρπαξε την ευκαιρία και live με το live γινόταν όλο και καλύτερη.
Και λιγό αργότερα έρχεται αυτή η περιβόητη  μεταγραφή της Ζέτας Μακρυπούλια στο mega, αναλαμβάνοντας για αυτή την σεζόν την παρουσίαση ,της σχεδόν αδιάφορης σαν κονσεπτ παραλλαγής του dancing with the stars , το just the two of us. 
Σε αυτό το σόου λοιπόν είδαμε μια άλλη Ζέτα , ένα καινούριο εντελώς πρόσωπο που δεν είχαμε δει καθόλου στους 3 κύκλους του dancing , ειδαμε μια Ζέτα ναζιάρα , μια Ζέτα  δέκα χρόνια μικρότερη , μια Ζέτα που είναι λες και κάνει την πρώτη της εκπομπή.
Ναι η Ζέτα είναι μια καλή παρουσιάστρια , αλλά αυτη του dancing , η Ζέτα με την εμπειρία πάνω της, όχι αυτη που αλλάζοντας κανάλι έχει ξεχάσει τον καλό της εαυτο στο προηγούμενο! 
Θέλουμε την Δούκισσα , Δούκισσα και την Ζέτα , Ζέτα .... γιατί όλοι οι καλοί χωράνε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !