ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ: Μια επιτυχημένη γυναίκα με πολλά ταλέντα...!

Unknown
0
Είναι ομολογουμένως το πρόσωπο της φετινής σεζόν. Το 2014 είναι μια ιδιαιτέρως ευνοϊκή χρονιά για την ξανθιά ύπαρξη με τα καταγάλανα μάτια καθώς την απολαύσαμε σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους.
Για να θυμηθούμε όμως καλύτερα τη πορεία της… 

Γεννημένη στις 7 Νοεμβρίου 1986 και κόρη του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Νομικού την πρωτογνωρίσαμε το 2007 όταν αναδείχτηκε Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Παράλληλα, σπούδαζε στην ΑΣΟΕΕ στο Τμήμα Διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας όπου αποφοίτησε το 2014. Αρχικά εργάστηκε ως μοντέλο, στην πορεία όμως μεταπήδησε στο χώρο της τηλεόρασης γίνοντας ιδιαιτέρως αγαπητή από το ευρύ κοινό. Το τηλεοπτικό της ντεπούτο το έκανε στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη με την εκπομπή ΄΄Lifestyle΄΄ στο Alter. Το 2009 δοκιμάστηκε στο ρόλο της συμπαρουσιάστριας στην πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega ΄΄Ομορφος κόσμος το πρωί΄΄. Το 2012 παρουσίασε με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη την ψυχαγωγική εκπομπή ΄΄Laugh Attack΄΄ η οποία απέσπασε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Τα δύο τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη στο ΄΄Όλα τρέλα΄΄.
Η απόφαση του ΑΝΤ1 να την επιλέξει για την παρουσίαση του ΄΄Dancing with the stars 4΄΄ φαίνεται ότι της έφερε γούρι… Ακολούθησε μια λαμπρή χρονιά για την ίδια περνώντας και από το θεατρικό σανίδι, αφού πρωταγωνίστησε στο θέατρο υποδύοντας την ΄΄Ωραία Ελένη΄΄. Δεν σταμάτησε όμως εκεί.. Η Δούκισσα Νομικού δοκίμασε τις υποκριτικές της ικανότητες και στις κινηματογραφικές αίθουσες πρωταγωνιστώντας στη ταινία ΄΄Λιμουζίνα΄΄ σε σκηνοθεσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Φαίνεται πως το ξανθό χαμογελαστό κορίτσι δεν είναι απλά μια πολύ όμορφη γυναίκα αλλά κρύβει μέσα της ποικίλα και ξεχωριστά ταλέντα αφού ανταπεξήλθε με επιτυχία σε κάθε ΄΄αποστολή΄΄ που της ανατέθηκε..!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !