Γιώργος Λίαγκας - Φαίη Σκορδά , οι πιο πετυχημένοι παρουσιαστές της ζεσον!

0
Μας καλημέριζαν τρία χρόνια απο την συχνότητα του Μέγκα ,όμως ένα χρόνο πριν έκαναν το μεγάλο μπάμ και μεταπήδησαν στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ρίσκαραν και πόνταραν σε μια άλλαγη που μπορεί να του στοίχιζε πολλά.
Τελικά, ολοκληρώνοντας αυτή την σεζόν, διαπιστώθηκε οτι όχι απλά δεν έχασαν , αντίθετα πέρασαν με απόλυτη επιτυχία τις εξετάσεις της σεζόν και ανακηρήχθηκαν νικητές με διαφορά.
Παρά τα όσα λέγονται για την εκπομπή , για τους τρόπους του Λιάγκα , για την Σάσα Σταμάτη , ο κόσμος και φέτος ,με ομολογουμένως περισσότερο ανταγωνισμό, προτίμησε να δεί το πρωινό , αυτή την φορά απο το κανάλι του αμαρουσίου χαρίζοντας έτσι στον αντ1 την πολυπόθητη πρωτία που είχε χάσει για πάρα πολλά χρονια , δείχνοντας έτσι οτι καλώς έκανε και δεν συνέχισε την συνεργασία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Οι φορές που Το Πρωινό ήταν δεύτερο μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού κι αυτό είναι μια καθαρή απόδειξη ότι ο κόσμος θέλει να βλέπει τον Λιάγκα και την Σκορδά σε όποιο κανάλι κι αν βρίσκονται και με όποιο αντίπαλο και να παίζουν.
 Ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι που σαφώς τους ταιριάζει περισσότερο αλλά για να φτάναμε σε αυτό το συμπερασμα έπρεπε πρώτα να τους δούμε στο ¨πιο σοβαρό" μέγκα. Φέτος λοιπόν χωρίς καμία αμφισβήτιση ήταν η δική τους χρονιά αφού κατάφεραν χωρίς πολλά πολλά να ξεχωρίσουν και να βρίσκονται για ακόμη μια φορά στην κορυφη.

Αχιλλέας Χαραλαμπίδης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !