Απολογισμός στα δελτία ειδήσεων με ξεκάθαρη πρωτιά...

0
Ο μαραθώνιος της τηλεοπτικής σεζόν 2013-2014 ανέδειξε αδιαμφισβήτητο νικητή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Χούκλη.Ο ΑΝΤ1 μετά απο πολλά χρόνια, είδε ξεκάθαρη πρωτιά (σε όλα τα κοινά) στα δελτία αφού η απόφαση του σταθμού να γίνει ένα δελτίο χωρίς σχολιαστές, ένα με ροή ειδήσεων, ήταν τελικά αυτό που ήθελε ο κόσμος και για αυτό το επιβράβευσε, για αυτό κι ήρθε πρώτο με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο. Σε όλο αυτό βέβαια βοήθησε και το LEAD IN του Μπρούσκο... Από την άλλη μετά από χρόνια το MEGA έχασε την πρώτη θέση βυθίζοντας το δελτίο του τώρα πος το τέλος ακόμα και στην 3η θέαση αφού το STAR αρκετές φορές χτυπάει την 2η θεση.Το MEGA μετά από πολλά χρονιά μη έχοντας δυνατό lead in , αφού όπως φάνηκε αυτό του έδινε την πρωτιά και τα πανηγύρια με τα δελτία τύπου παραδέχτηκε οτι λόγο lead in ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ.
Ξεκίνησε δειλά και στην συνέχεια κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, φυσικά μιλάω για το δελτίο ειδήσεων του STAR. Αν και στην 4η θεση κατάφερε τις ημέρες των εκλογών να χτυπήσει ακόμα και πρωτιές...
Από την άλλη ο ALPHA κατάφερε να πάρει την 2η θεση στο νεανικό κοινό ενώ στο σύνολο ήταν 3ο. Φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις με τα αλλά δελτία αφού το δελτίο δεν παίζει απέναντι με ΑΝΤ1-MEGA-STAR.
Ο ΣΚΑΙ σε μια δύσκολη ζωνη, την λεγόμενη prime time κατάφερε να χτυπήσει νούμερα κοντά στο 10%  στο σύνολο , πάνω δηλαδή από το μέσο όρο του καναλιού, χαρίζοντας αισιοδοξία στο κανάλι, ωστόσο τα νούμερα στο εμπορικό κοινό είναι απογοητευτικά.

Γιώργος Πασχαλίδης-Για επικοινωνία μαζί μου:
Κάντε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis (κλικ στο όνομα)
Ακολουθείστε με στο Twitter:@Pasxal_tvnea 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !